کد خبر: 3509708
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۴

محفل انس با قرآن در قهاوند برگزار شد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: محفل انس با قرآن کریم در مسجد امیرالمؤمنین قهاوند همدان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، محفل انس با قرآن کریم، اول تیرماه، همزمان با سالروز ولادت امام حسن مجتبی(ع) در مسجد جامع حضرت امیرالمؤمنین(ع) قهاوند برگزار شد.
این مراسم که با همکاری هیات جوانان حضرت علی اکبر(ع) و پایگاه شهید صالحی قهاوند برپا شد، با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید توسط قدایی‌زاده آغاز شد و در ادامه حجت‌الاسلام محققی، امام جمعه شهر قهاوند به سخنرانی پرداخت.
سپس محمد‌حسین سلیمانی‌پور، حافظ کل قرآن کریم به ارائه محفوظات و پاسخ به سؤالات حضار در سالن پرداخت و در ادامه مهدی فروغی، قاری بین‌المللی قرآن آیاتی را تلاوت کرد.
پایان‌بخش این برنامه هم‌خوانی گروه تواشیح بقیه الله(عج) آستان مقدس حضرت معصومه(س) و توزیع تبرکاتی از حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) از قبیل پرچم بالای گنبد حرم مطهر و نمک تبرکی حرم در بین حضار بود.

captcha