کد خبر: 3509839
تاریخ انتشار : ۰۴ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۰

زیور قرآن تلاوت با صدای خوش است

گروه فعالیت‌های قرآنی: قاری برجسته مصری، اظهار کرد: تلاوت قرآن با لحن عربی و صوت زیبا دیگران را همواره به وجد می‌آورد و این نشان دهنده اهمیت ترویج و پیام رسانی کلام وحی است و بهترین راه برای رغبت مردم به آیات نورانی کلام‌الله مجید می‌باشد.

عادل الباز، قاری برجسته مصری، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، با بیان اینکه در طول 8 روزی که در ایران هستم با استقبال گرم مردم روبرو شده‌ام، گفت: قبلاً هم به ایران سفرهایی داشته‌ام ولی شور و نشاط و استقبال مردمی از حضور قاریان بین‌المللی سال به سال پیشرفت می‌کند.

وی با اشاره به اینکه، تنها تلاوت قرآن هرچند بدون صوت، یک نور و هدایتی برای بشر است، تصریح کرد: تلاوت با صوت و لحن عربی تاثیری دو چندان در روح و جان انسان خواهد داشت.

این قاری مصری اظهار کرد: صوت با لحن عربی و تلاوت زیبا با نورانیت و هدایت‌گری قرآن دست به دست هم می‌دهند و هدایتگر بشریت از گمراهی و نگهدارنده از لغزش‌ها می‌شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: امسال، هفتمین سالی است که مهمان ایرانیان هستیم و اگر هر روز از سال را نیز دعوت کنند، با کمال میل در محافل قرآنی ایرانیان شرکت خواهم کرد.

captcha