کد خبر: 3510204
تاریخ انتشار : ۰۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۷
پورعلی خبرداد:

تأسیس مرکز فرهنگ و ادبیات بومی زاگرس در جهاددانشگاهی لرستان

گروه اندیشه: معاون فرهنگی جهاددانشگاهی کشور از تأسیس مرکز فرهنگ و ادبیات بومی زاگرس در جهاددانشگاهی واحد لرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، سعید پورعلی، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی از تأسیس مرکز فرهنگ و ادبیات بومی زاگرس جهاددانشگاهی واحد لرستان خبر داد.
وی با اشاره به «ادبیات بومی» به‌عنوان یک عنصر مهم در انتقال مفاهیم و غنای فرهنگی یک منطقه تصریح کرد: تنوع زبان و ادبیات در اقوام مختلف ایران پتانسیل خوبی در پاسداشت، تقویت و اعتلای فرهنگ و انتقال آن به نسلهای آتی است.
نائب رئیس شورای نظارت و گسترش تشکیلات در ادامه، هدف از تأسیس این مرکز را تقویت و تحکیم فرهنگ و ادبیات بومی و فراهم ساختن بستری مناسب برای حضور محققان و اساتید و دانشجویان علاقمند به آن دانست و گفت: رشد استعدادهای هنری و ادبی نسل جوان و ایجاد زمینه برای تقویت مشارکت فعال جوانان، به‌ویژه دانشجویان، در مسائل فرهنگی و سیاسی و اجتماعی کشور از دیگر اهداف تأسیس این مرکز است.
گفتنی است طرح تأسیس این مرکز که از سوی جهاددانشگاهی واحد لرستان پیشنهاد گردید، پس از طرح و بررسی در شورای نظارت و گسترش تشکیلات فرهنگی موفق به کسب موافقت اصولی شد و این موافقت طی نامه‌ای از سوی رئیس جهاددانشگاهی به واحد لرستان ابلاغ شد.
captcha