کد خبر: 3510369
تاریخ انتشار : ۰۵ تير ۱۳۹۵ - ۲۲:۴۳

ارائه 34 اثر نفیس در غرفه موزه هنرهای امام علی(ع)

گروه فعالیت‌های قرآنی: 34 اثر نفیس در غرفه موزه هنرهای امام علی(ع) بیست و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم ارائه شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، 34 اثر نفیس در غرفه موزه هنرهای امام علی(ع) واقع در بخش هنری بیست و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم ارائه شده است.

در این غرفه چهار بخش ویژه مربوط به آثار خوشنویسی، تصویرسازی، تایپوگرافی و حجم ایجاد شده است که در هر بخش آثار مخصوص به رشته مورد نظر جهت بازدید علاقه‌مندان ارائه شده است.

در این غرفه هنری، 12 اثر در بخش خوشنویسی، 9 اثر در بخش تصویرسازی، 12 اثر در بخش تایپو گرافی و یک اثر نیز در بخش حجم ارائه شده است. همچنین، قرآن خطی علیرضا بهدانی، اهدایی به موزه هنرهای امام علی(ع) در ابعاد 50 در 70 سانتیمتر که به خط نسخ و با تذهیب کتابت شده است نیز در این غرفه جهت بازدید علافه‌مندان ارائه شده است.

یادآور می‌شود، بیست و چهارمین دوره نمایشگاه قرآن تهران، از ۲۵ خرداد‌ماه کار خود را آغاز کرده و تا ۸ تیر در مصلای امام خمینی(ره) پذیرای علاقه‌مندان خواهد بود.

captcha