کد خبر: 3510652
تاریخ انتشار : ۰۶ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۲
یاری:

خانواده رکن ترویج فرهنگ عفاف در جامعه است

گروه اجتماعی: فرمانده انتظامي استان ایلام با تأکید بر نهادينه شدن خودکنترلي در جامعه، گفت: خانواده مهم‌ترين رکن ترويج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه است.

نورعلي ياري، فرمانده انتظامی استان ایلام، امروز ششم تیرماه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از ایلام، اظهار کرد: حجاب و عفاف به‌ عنوان يک ارزش در جامعه مطرح است و نهادینه‌سازی فرهنگ حجاب و عفاف، عزم همگاني را مي‌طلبد.
وی بابیان اینکه انقلاب اسلامي ايران اين باور را در جامعه نهادينه کرد که می‌توان در تمام شئون زندگي، سبک زندگي اسلامي را پياده کرد، افزود: از آنجا که در جامعه اسلامي، پايبندي به ارزش‌هایی چون حجاب به‌ عنوان يكي از مؤلفه‌های سرمایه اجتماعي تلقي می‌شود، هنجارمند شدن اين ارزش، تضمين برخي مؤلفه‌های مهم اجتماعي را براي افراد جامعه به‌ویژه زنان دامن می‌زند.
یاری ادامه داد: عفاف نوعى حجـاب درونى است که انسان را از گناه بازمی‌دارد و درواقع ريشه و پايه حجاب در جامعه محسوب می‌شود و در جنبه فردي حجاب و عفاف علاوه بر این‌که خودکنترلی در بين افراد خانواده تقويت می‌شود به استحکام پيوند خانوادگي نيز می‌انجامد.
وي با اشاره به این‌که جنبه اجتماعي حجاب و عفاف به استواري اجتماع منتهي می‌شود، اضافه کرد: حجاب و عفاف، سلامت جامعه را تضمين مي‌کند و بي‌حجابي بستر بسيار مهم براي ايجاد و اشاعه آسيب‌هاي اجتماعي است.
فرمانده انتظامي استان ايلام، خانواده را مهم‌ترين رکن ترويج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه دانست و گفت: آسیب‌های ناشي از بي‌حجابي ريشه فرهنگي دارد و در اين ميان خانواده بهترين نقش را در ترويج فرهنگ حجاب و عفاف در خانواده ايفا می‌کند.
وي، تصريح کرد: بي‌حجابي و بي‌بندوباري از پيامدهاي شوم فرهنگ غرب است و امروز دشمن با اين ابزار وارد جامعه اسلامي ايران می‌شود و بي‌حيايي و بي‌آبرويي را ترويج مي‌دهد.
ياري با تأکید بر لزوم تقويت حجاب و عفاف و امربه‌معروف و نهي از منکر در جامعه، گفت: در راستاي تحقق اين امر مهم بايد با تلاش همه مسئولان و با اجراي برنامه‌هاي فرهنگي اين امر مهم را در جامعه تقويت کرد.
captcha