کد خبر: 3511145
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۲

نگاه منتظر زندانیان جرائم غیرعمد استان مرکزی به جشن گلریزان

گروه اجتماعی: جشن گلریزان زندانیان جرائم غیرعمد استان مرکزی با هدف تأمین بدهی 200 زندانی با مبلغ 112 میلیارد ريال، میزبان خیّران و مسئولان استان است.

اسماعیل جمیاری، مدیرعامل ستاد دیه استان مرکزی، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: ستاد دیه استان مرکزی با هدف کمک به آزادی جرائم غیرعمد شامل حوادث ناشی از تصادفات رانندگی، کارگاهی، بدهکاری غیر از کلاهبرداری، بدهکاری ناشی از مهریه، بدهکاران نفقه را حمایت می‌کند.
وی با بیان این نکته که ستاد دیه یک ستاد مردمی است، اظهار کرد: این ستاد با جلب مشارکت‌های مردمی، خیرین و نیز استفاده از منابع بانکی، شرکت بیمه، صندوق تأمین خسارت‌های بدنی، کمک‌های کمیته امداد امام خمینی(ره) استان، بنیاد تعاون منابع استانی و کشوری در زمینه آزادی متهمان جرائم غیرعمد فعالیت دارد.
جمیاری به گزارش عملکرد ستاد دیه در سال گذشته پرداخت و افزود: در سال 94 جمعا 209 زندانی جرائم غیرعمد با فراوانی آمار 197 مرد و 12 خانم داشتیم، رقم بدهی این افراد رقمی بالغ بر 125 میلیارد ریال بود که از این رقم حدود 55 میلیارد ریال از شکات و طلبکاران رضایت گرفته شد و مابقی نیز از طریق منابع ذکر شده تأمین شد.
وی ادامه داد:  امسال نیز 200 نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در قالب 197 مرد و 3 زن دوران محکومیت خود را سپری می‌کنند، از این تعداد 132 نفر به جرم چک، 45 بدهکاری مهریه، 13 نفر حادثه ناشی از تصادفات رانندگی، 4 نفر بدهکاری نفقه و 5 نفر هم حوادث ناشی از کارگاهی هستند.
جمیاری نیاز استان برای آزادی زندانیان با جرائم غیرعمد را 112 میلیارد ريال دانست و افزود: امیدواریم بیش از 50 درصد از این مبلغ را از شکات و مطالبه‌گران رضایت گرفته و مابقی را نیز از منابع ستاد دیه و کمک خیرین تأمین کنیم.
وی ادامه داد: به منظور کمک به آزادی زندانیان با جرائم غیرعمد با همکاری سازمان صدا وسیمای استان مرکزی برنامه بسیار تأثیرگذار«قبول باشه»قبل از اذان مغرب از سیمای شبکه آفتاب به صورت پخش می‌شود و تا پایان ماه رمضان ادامه داد، در این برنامه سعی براین است اهداف ستاد دیه را تشریح و خیرین را به مشارکت عمومی دعوت کنیم.
جمیاری از برگزاری جشن گلریزان ویژه آزادی زندانیان با جرائم غیرعمد در روز شنبه، 12 تیرماه مصادف با 26 ماه مبارک رمضان در هتل امیرکبیر اراک با حضور آیت‌الله دری نحف‌آبادی نماینده ولی‌فقیه در استان و جمعی از مسئولان ارشد دستگاه قضایی و اجرایی استان خبر داد.
این مقام مسئول در پایان با بیان اینکه جشن گلریزان در شهرستان ساوه، دلیجان و محلات برگزار شده است تصریح کرد: اکثر مناطق شهری حتی روستایی برای برگزاری جشن گلریزان اعلام آمادگی کردند.
captcha