به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) بیست و چهارمین نمایشگاه بینالمللی قرآن در حالی روز پایانی خود را سپری کرد که در این روز نمایشگاه با استقبال بیشتری از مردم مواجه شده است.
روز شانزدهم و پایانی نمایشگاه بیست و چهارم یک ساعت زودتر رأس ساعت 17 آغاز و قرار است تا 22 ادامه پیدا کند.
اگرچه امروز آخرین روز از نمایشگاه قرآن بود اما همچنان نشستهای تخصصی قرآنی با موضوعاتی مانند حقوق والدین یا فهم کودکانه قرآن برگزار شد.
از سوی دیگر حضور غرفهداران در غرفههای خود نیز به گونهای است که گویا نمایشگاه تا روزهای پایانی ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت اگرچه برخی از غرفهها چندین ساعت پیش از پایان نمایشگاه غرفههای خود را جمع کردهاند.
بیست و چهارمین نمایشگاه بینالمللی قرآن در حالی امسال در محل مصلی تهران برپا شد که علاوه بر تغییرات مکانی، مدت زمان آن هم به دلیل آنچه کمبود بودجه و اعتبارات خوانده میشد کاهش یافت.
بخشهای مختلف نمایشگاه امسال با برگزاری آیین اختتامیه بخش خود، از دستاندرکاران فعال آن تجلیل به عمل آوردند. از جمله این موارد میتوان به بخش دانشگاهی اشاره کرد که از سوی جهاد دانشگاهی اداره میشد و امشب با تقدیر از غرفه دانشگاههای مختلف برای پوشش دادن هنر قرآنی، پژوهشهای قرآنی و ترویج علم قرآنی به کار خود پایان داد. آییین اختتامیه بخش مؤسسات و نهادهای قرآنی نیز که حضور پررنگی در نمایشگاه بیست و چهارم داشتند نیز برگزار شد.
به گزارش ایکنا بخشهای دیگر این نمایشگاه مانند بخش کودک و نوجوان، بخش حوزوی و بخش بینالملل نیز طی مراسم جداگانهای به کار خود پایان میدهند.
بخش عفاف و حجاب نمایشگاه بیست و چهارم که با دوخت چادر رایگان برای بازدیدکنندگان و طرح ارتقای چادرهای نماز در نمایشگاه قرآن یکی از شلوغ ترین بخشهای دانشگاه را به خود اختصاص داده بود نیز امروز به کار خود پایان میدهد.
بخش ویژه نمایشگاه مانند رسانههای دیجیتال که معمولا در همه نمایشگاهها پر سر و صدا حاضر میشود در نمایشگاه بیست و چهارم به جز نشست خبری که به معرفی آن میپرداخت تقریبا در سکوت خبری کار خود را به پایان برد.
بخش محصولات هنری این نمایشگاه علی رغم نقاط قوت و شکل حرفهای آن چندان مورد توجه مردم قرار نگرفت، با این وصف حضور این محصولات چهره خوشایندی را به نمایشگاه قرآن داده بود.
بر اساس این گزارش، شاید یکی از نقاط قوت این نمایشگاه حضور وزارتخانههای ورزش و جوانان، بهداشت، تعاون و رفاه، علوم و وزارت آموزش و پرورش بود که هرکدام با غرفههای متعدد در نمایشگاه امسال حضور داشنتد و علاوه بر معرفی خدمات و فعالیتهای قرآنی این وزارتخانهها به ارائه خدماتی مانند مشاورههای رایگان پزشکی، تعذیه، تحصیلی و تربیتی میپرداختند.
حضور ورزشکاران و قهرمانان تیم ملی مانند کیانوش رستمی، نایب قهرمان المپیک یا کاراتهکاها و مدالآوران دیگر در این نمایشگاه از جنبههای مثبت نمایشگاه بود.
ضمن اینکه باید به حضور پررنگ وزاری دولت یازدهم، نمایندگان مجلس و برخی دیگر از چهرههای سیاسی و دینی در این نمایشگاه اشاره کرد که مطمئنا حضور این افراد در نمایشگاه تأکید بر جدیت و استمرار فعالیتهای قرآنی در ارگانهای متبوع خود را تداعی میکند.
به این ترتیب پرونده نمایشگاه بیست و چهارم قرآن کریم تا رمضان سال دیگر بسته شد، گرچه باید نقاط ضعف و قوت آن بررسی و برای سال آینده مسئولان امر سعی داشته باشد با افزایش نقاط قوت نقاط ضعف آن را کاهش دهند.