کد خبر: 3511715
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۰

طراحی تمبر جلسات تفسیر قرآن آیت‌الله میرعمادی

گروه فعالیت‌های قرآنی: به‎همت اداره کل پست استان لرستان تمبر جلسات تفسیر قرآن آیت‌الله میرعمادی، نماینده ولی‌فقیه در لرستان طراحی شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، به‌نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی‌فقیه در لرستان، توسط اداره کل پست استان لرستان تمبر جلسات تفسیر قرآن آیت‌الله سیداحمد میرعمادی، نماینده ولی‌فقیه در لرستان طراحی شده است.
رحمان سالاری، مسئول روابط عمومی دفتر نماینده ولی‌فقیه در لرستان در این رابطه، گفت: رمضان امسال نهمین سالی است که جلسات تفسیر قرآن به‌طور مستمر در ماه بهار قرآن برگزار می‌شود.
وی اضافه کرد: جلسات تفسیر قرآن مسجد بعث خرم‌آباد سال‌ها است که در میان مردم شهر جای خود را باز کرده تا شب‌های ماه مبارک رمضان مرد و زن و کوچک و بزرگ برای بهره‌گیری از این محفل نورانی پای تفسیر قرآن نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم‌آباد بنشینند.
سالاری افزود: در جریان این مراسم نورانی آیات زیبای کلام وحی توسط یکی از قاریان ممتاز لرستان قرائت و سپس تفسیر مربوط به هر کدام از آیات برای حاضران بیان شده و در هفت سال گذشته این مجلس بخش عمده‌ای از سوره‌های مختلف قرآن تفسیر و زمینه آشنایی بیشتر حاضران با کلمات نورانی وحی فراهم شده است.
وی گفت: علاوه بر جلسات تفسیر برگزار شده در ماه مبارک رمضان در بقیه ایام سال نیز هر هفته جلسات تفسیر قرآن به‌صورت مستمر با حضور اقشار مختلف مردم و کارکنان ادارات برگزار و فیلم ضبط شده آن در شبکه افلاک پخش می‌شود.
captcha