به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجانشرقی،همزمان با آخرین جمعه ماه مبارک رمضان اقشار مختلف مردم روزهدار آذربایجانشرقی بخصوص مردم ولایت مدار تبریز همچون دیگر مسلمانان در سراسر جهان در راهپیمایی روز قدس حضوری بینظیر داشتند.
جمعیت نستوه و مبارز تبریز در روز قدس امسال باشکوهتر از سالهای قبل با شعار رسای «فلسطین پیروز است، اسرائیل نابود است» و با حرکت منظم خود ضمن انرژی بخشیدن به فلسطینان مظلوم، لرزه در دل صهیونییستهای جنایتکار و حامیانش انداختند.
مردم تبریز با در دست داشتن پلاکارد و سر دادن شعار بار دیگر جلوهای از استکبارستیزی و حمایت از مردم مظلوم فلسطین را به نمایش گذاشتند.
مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسراییل، مرگ بر آل سعود، مرگ بر استکبار جهانی و صهیونیسم،فلسطین پیروز است، اسرائیل نابود است از شعارهای راهپیمایان روز جهانی قدس در تبریز بود.
در پایان این راهپیمایی قطعنامه سراسری در حمایت از ملت قهرمان فلسطین و محکومیت جنایات رژیم اشغالگر قدس قرائت و با تکبیر حاضران مورد تایید قرار گرفت.