کد خبر: 3512765
تاریخ انتشار : ۱۴ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۷

برگزاری همایش «عفاف و حجاب» در خرم‌آباد + عکس

گروه هنر: همایش «عفاف و حجاب» به‌همت اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان لرستان امروز دوشنبه، 14 تیرماه در حسینیه حبیب بن مظاهر خرم‌آباد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، امروز دوشنبه، 14 تیرماه، همایش عفاف و حجاب، با حضور جمعی از فعالان این حوزه و با همت اداره‌کل اوقاف و امور خیریه لرستان، در حسینیه حبیب‌بن مظاهر خرم‌آباد برگزار شد.
این مراسم به‌مناسبت گرامیداشت هفته عفاف و حجاب و با حضور آیت‌الله نیازی، نماینده مردم لرستان در مجلس خبرگان رهبری، به‌عنوان سخنران ویژه برگزار شد.
بنابراین گزارش طی هفته عفاف و حجاب که 19 تا 25 تیرماه است، برنامه‌هایی در امامزاده‌های سطح استان برگزار می‌شود.
همایش عفاف و حجاب
همایش عفاف و حجابهمایش عفاف و حجابهمایش عفاف و حجابهمایش عفاف و حجابهمایش عفاف و حجابهمایش عفاف و حجابهمایش عفاف و حجابهمایش عفاف و حجابهمایش عفاف و حجابهمایش عفاف و حجابهمایش عفاف و حجابهمایش عفاف و حجابهمایش عفاف و حجابهمایش عفاف و حجابهمایش عفاف و حجابهمایش عفاف و حجابهمایش عفاف و حجابهمایش عفاف و حجاب
captcha