کد خبر: 3512900
تاریخ انتشار : ۱۴ تير ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۷
جمشیدی عنوان کرد:

مشارکت120 زندانی استان مرکزی در دوره‌های آموزش حفظ قرآن کریم

گروه اجتماعی: مدیرکل زندان‌های استان مرکزی گفت: طبق تفاهم‌نامه‌ای که بین ادارات‌‌کل زندان‌ها و اوقاف استان منعقد شده، 120 نفر از مددجویان با قرار زندانی 5 سال به بالا در اردوگاه کار درمانی و زندان مرکزی در دوره‌های آموزش حفظ قرآن از یک جزء تا حفظ کل شرکت کردند.

به ‌گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، خشایار جمشیدی، مدیرکل زندان‌های استان مرکزی امروز، 14 تیرماه در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به عملکرد گسترده دستگاه قضایی و ادارات تابعه گفت: برنامه‌های فرهنگی قرآنی و اجتماعی از اولویت‌های اداره‌کل زندان‌هاست،خدمات این حوزه با هدف عدم بازگشت مجدد مجرمان به چرخه زندان پس از آزادی انجام می‌شود.
جمشیدی وظیفه و رسالت اداره‌کل زندان‌ها را حفظ و نگهداری زندانیان و اصلاح اخلاقی و رفتاری مجرمان در عرصه‌های مختلف بیان کرد و افزود: اقدامات تربیتی یکی از مهمترین طرح‌های این اداره‌کل است، ما برای زندانیان از لحظه ورود تا خروج برنامه داریم و درصدد هستیم تا مشکلات آنها را در زمینه‌های مختلف حل کنیم.
این مقام مسئول با یادآور شدن این مطلب که برگزاری برنامه‌های فرهنگی، اجتماعی و آموزشی از اولویت برخوردارست، اظهار کرد: با امضای تفاهم‌نامه بین اداره‌کل زندان‌های استان با اداره‌کل آموزش و پرورش، فنی و حرفه‌ای، صنایع دستی و گردشگری و جهاد کشاورزی دوره‌های آموزشی جهت کسب مهارت افزایی مددجویان برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: با کمک اداره‌کل آموزش و پرورش استان 2 مدرسه بزرگسالان در دو سطح متوسطه اول و دوم و کار و دانش با حضور 250 مددجو فعالیت دارند.
جمشیدی بابیان اینکه 94 نفر از زندانیان در اردوگاه کار درمانی در کلاس‌های نهضت سوادآموزی شرکت دارند، از انعقاد تفاهم‌نامه بین اداره‌کل زندان‌ها با اداره‌کل اوقاف استان خبر داد و افزود: طبق این تفاهم‌نامه 120 نفر از مددجویان با قرار زندانی 5 سال به بالا در اردوگاه کار درمانی و زندان مرکزی آموزش قرآن دیدند و از یک جزء تا کل قرآن را حفظ کردند.
وی ادامه داد: در آیین نامه زندان آمده است افرادی که در آموزش‌های فرهنگی، اجتماعی، آموزشی به ویژه کلاس‌های قرآنی شرکت می‌کنند مشمول عفوهای موردی، عفو مشروط و مرخصی تشویقی خواهند شد.
جمشیدی تصریح کرد: زندانیان با حبس ابد نیز اگر در طول تحمل محکومیت خود دچار تخلف نشده، موازین اسلامی و قوانین زندان را رعایت و در دوره‌های آموزشی، فرهنگی، اجتماعی، قرآنی به طور مستمر شرکت داشته باشند با صلاحدید مراجع ذیربط تا تحمل 10 سال، محکومیت آنها تقلیل پیدا می‌کند.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود به آمار ستاد دیه در سال گذشته اشاره کرد و گفت: در سال 94، 209 زندانی با جرائم غیرعمد با بدهکاری 11میلیارد و 600 میلیون تومان دوران محکومیت خود را در زندان سپری می‌کردند که رضایت 60 درصدی شکات و کمک خیّرین، بانک‌های عامل ستاد دیه استان و کشور، آزاد و به آغوش خانواده بازگشتند.
جمشیدی در پایان، آمار زندانیان جرائم غیرعمد در سال جاری را 200 نفر با رقمی بالغ بر 11میلیارد و 500 میلیون تومان بدهی اعلام کرد و گفت: با برگزاری جشن گلریزان در روز شنبه، 12 تیر ماه مبلغ 770 میلیون تومان توسط خیّرین جمع‌آوری شد و امیدست با رضایت شکات و همکاری ستاد دیه کشور و استان و بانک‌های عامل، تعدادی از این زندانیان پس از عید فطر به خانواده خود بازگردند.
captcha