کد خبر: 3513588
تاریخ انتشار : ۱۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۷

برگزاری سومین جشنواره قرآنی شهدای مدافع حرم در خمین

گروه فعالیت‌های قرآنی: جشنواره قرآنی شهدای مدافع حرم برای سومین سال متوالی به همت کمیته امداد شهرستان خمین برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، جشنواره قرآنی شهدای مدافع حرم برای سومین سال متوالی همزمان با سراسر کشور به همت کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان خمین با جامعه هدف افراد تحت پوشش این برگزار می‌شود.
داود روشن، رییس کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان خمین به خبرنگار ایکنا گفت: این مسابقات در رشته‌های قرائت، حفظ ، مفاهیم، تفسیر و نهج‌البلاغه (خطبه 86 الی 90) ویژه دانشجویان دختر و پسر و دانش‌آموزان مقطع متوسطه برگزار می‌شود.
وی افزود: این جشنواره با مرحله سطح سنجی مددجویان تحت پوشش به منظور شناسایی افراد با استعداد در زمینه قرآن آغاز و تا پایان تیرماه ادامه دارد و بعد از این مرحله، مرحله آموزشی با هدف آمادگی برای مسابقات استانی شروع می‌شود.
روشن تصریح کرد: سال گذشته 70 نفر در کلاس‌های آموزشی جشنواره شرکت کردند و چهار نفر در رشته‌های حفظ  و قرائت به مرحله کشوری راه پیدا کردند، یکی از دانش‌آموزان در مقطع متوسطه اول رتبه اول کشوری را کسب کرد.
وی ادامه داد: در سال گذشته شش دانش‌آموز به صورت تیمی موفق شدند در مسابقات خوابگاه‌های کمیته امداد رتبه هفتم در رشته‌های حفظ ، قرائت و مفاهیم را کسب کنند.
رییس کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان خمین خاطرنشان کرد: حضور مددجویان این نهاد در برنامه‌ها و مسابقات فرهنگی و مذهبی یکی از مهمترین راه‌های حفاظت از آنها در مقابل آسیب‌های اجتماعی است.
captcha