کد خبر: 3514501
تاریخ انتشار : ۲۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۱

بدحجابی بستر فروپاشی خانواده را در جامعه فراهم می‌کند

گروه اجتماعی: نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر سیستان وبلوچستان گفت: بدحجابی و پیروی از الگوهای غربی در پوشش، بستر فساد را در جامعه فراهم می‌کند و به دنبال آن، آسیب‌های فراوانی متوجه جامعه و همچنین خانواده‌ها خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن( ایکنا) از سیستان وبلوچستان، حجت‌الاسلام علیرضا اصغری‌حسامیه، نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر سیستان وبلوچستان، شب گذشته در اجتماع بزرگ مدافعان حریم خانواده در زاهدان، گفت: مسأله حجاب علاوه بر وجوب شرعی آن، یک نماد دینی است و حفظ آن اهمیت بسیاری دارد.
وی بیان کرد: بدحجابی و پیروی از الگوهای غربی در پوشش، بستر فساد را در جامعه فراهم می‌کند و به دنبال آن، آسیب‌های فراوانی متوجه جامعه و همچنین خانواده‌ها خواهد شد.
نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان افزود: حجاب موجب حفظ حرمت بانوان می‌شود و کمتر مورد آزار و اذیت قرار می‌گیرند، بنابراین علاوه بر اینکه جامعه را از فساد حفظ می‌کند، موجب امنیت بیشتر خود افراد هم می‌شود.
وی اظهار کرد: یکی از فریضه‌های الهی که متأسفانه امروزه ترک شده است، امر به معروف و نهی از منکر می‌باشد. مردم نسبت به فساد و گناه‌هایی که اطراف آنان رخ می‌دهد، بی تفاوت هستند که منجر به شیوع فساد می‌شود.
اصغری حسامیه عنوان کرد: تذکر لسانی و امر به معروف و نهی از منکر نباید در جامعه زشت شمرده شود، بلکه هر کس در جامعه اسلامی باید خود را مسؤول بداند و نسبت به معضلات جامعه حساسیت داشته باشد.
امام جماعت مسجد المهدی(عج) زاهدان افزود: کسانی که حجاب و عفاف را در جامعه رعایت نمی‌کنند، نسبت به همه گناهانی که به این وسیله در جامعه شیوع پیدا می‌کند، مسؤولیت دارند.
captcha