کد خبر: 3514819
تاریخ انتشار : ۲۳ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۶

آموزش قرآن در سنین کودکی سعادت جامعه را به‌دنبال دارد

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بیجار گفت: آموزش قرآن در سنین کودکی زمینه‌ساز ترویج آموزه های دینی در جامعه است.

حجت‌الاسلام جلیل مختاری‌نیا، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بیجار در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان،: بخش وسیعی از تربیت و شکل‌گیری شخصیتی در دوران کودکی انجام می‌شود و آموزش‌های ارائه شده در این سنین می‌تواند مسیر زندگی و آینده اجتماعی فرد را جهت‌دهی کند.

وی افزود: تربیت دینی و قرآنی نقش بسزایی در سلامت روح و روان و همچنین موفقیت افراد در زندگی اجتماعی دارد و افرادی که در دوران کودکی تحت آموزش‌های دینی و قرآنی قرار گرفته اند در دوران بزرگسالی زندگی سالمی دارند و کمتر دچار انحرافات می‌شود.

حجت‌الاسلام مختاری‌نیا بیان کرد: والدین باید در دوران کودکی فرزندان خود را با آموزه‌های قرآنی آشنا کنند تا نسل‌های بعدی سازنده جامعه‌ای قرآنی باشند.

وی عنوان کرد: فعالیت‌های قرآنی این شهرستان از روند رو به رشدی برخوردار است و از طرح‌ها و فعالیت‌های قرآنی حمایت می‌شود.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بیجار اعلام کرد: ترویج قرآن و معارف اسلام ناب محمدی از مهم‌ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی بوده که با پرچمداری بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و مقام معظم رهبری محقق شده است.

وی با اشاره به اهمیت ترویج قرآن و فرهنگ قرآنی در جامعه اعلام کرد: هر اندازه معنویت قرآن در دل‌ها روشن شود، همان اندازه جامعه مفاسد اجتماعی کمتری دارد و زندگی همراه با معنویت خواهد شد.

حجت‌الاسلام مختاری‌نیا در پایان با بیان اینکه قرآن عامل اصلی هدایت و تربیت‌کننده افراد و جوامع بشری به‌سوی کمال و نیل به ارزش‌های انسانی و اخلاقی به‌شمار می‌رود، یادآور شد: باید تلاش کنیم که فرزندان ما از همان دوران کودکی با قرآن و فرهنگ‌های ارزشی این کتاب مقدس آشنا و مأنوس شوند.

captcha