کد خبر: 3515038
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۴
منصوری خبرداد:

برگزاری جلسات قرائت تخصصی برای شناسایی نخبه‌های قرآنی در بروجن

گروه فعالیت‌های قرآنی: جلسات آموزشی قرائت تخصصی قرآن کریم با هدف شناسایی نخبه‌های قرآنی در شهرستان بروجن برای اولین بار تشکیل شد.

 حجت‌الاسلام محمد منصوری، کارشناس امور قرآنی بروجن  در گفت و گو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، از  برگزاری جلسات استعدادیابی  قرآن کریم  در اداره تبلیغات اسلامی  این شهر  برای  جوانان و نوجوانان خبر داد.
منصوری گفت: همزمان با فصل تابستان و  اوقات فراغت و با تعطیلی مدارس، جلسات آموزشی قرائت تخصصی  قرآن کریم با هدف شناسایی  نخبه‌های قرآنی در شهر ستان بروجن  برای اولین بار تشکیل شد .
کارشناس امور قرآنی تبليغات اسلامی بروجن هدف از برگزاری این جلسات را  تهیه ابزار و بستر لازم برای رشد نسل جدیدی از قاریان قرآن اعلام کرد.
 وی امور مقدسی همچون قرائت قرآن کریم را با تمام تکریم و تجلیلی که بزرگان دین از قاریان قرآن دارند از آفت در امان ندانست و افزود: نصیب قاریان قرآن در قیامت نباید محدود در خواندن آن با صوت خوش، تشویق مردم و گرفتن هدیه از آنها باشد.
حجت الاسلام منصوری اذعان کرد: نبود اعتبارات کافی به منظور تشویق و ترغیب جوانان و نوجوانان و برگزاری اردو های درون استانی جهت جذب آنها از معضلات فعالیت‌های قرآنی است.

captcha