کد خبر: 3515237
تاریخ انتشار : ۲۶ تير ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۸

یادواره شهدای قرآنی؛ گامی در راستای تهیه یک شناسنامه قرآنی

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی لرستان برگزاری یادواره شهدای قرآنی استان لرستان را گامی در راستای تهیه یک شناسنامه قرآنی از شهدای استان لرستان دانست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، حجت‌الاسلام احمدرضا غلامی، معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره‌کل تبلیغات اسلامی لرستان امروز شنبه، 26 تیرماه در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری یادواره شهدای قرآنی لرستان، گفت: برگزاری این یادواره می‎تواند گامی در راستای تهیه یک شناسنامه قرآنی از شهدای استان لرستان باشد.
وی افزود: با برگزاری این یادواره شهدا که مزین به‌نام قرآن است تلاش داریم تا علاوه‌بر زنده نگه داشتن یاد شهدا، در راستای تحقق اهداف آن‌ها که رفع مهجوریت از قرآن کریم بوده گام برداریم.
غلامی اضافه کرد: معرفی چهره‌ها و الگوهای قرآنی به نسل جوان جامعه، ترویج فرهنگ قرآنی و شهادت، معرفی الگوها و اسوه‌های علمی و عملی قرآنی شهیدان، تجلیل و تکریم از خانواده‌های معظم شهدای قرآنی، زمینه‌سازی جهت معرفت و بصیرت قرآنی، نشرو ترویج فرهنگ مقاومت و ایثار، ازجمله اهداف برگزاری یادواره شهدای قرآنی در استان است.
یادآور می‎شود، این جشنواره با همکاری اداره‌کل تبلیغات اسلامی، ارشاد و اسلامی، بنیاد شهید، امور ایثارگران، آموزش و پرورش، صدا و سیما، اوقاف و امور خیریه و اتحادیه مؤسسات قرآنی استان لرستان در نیمه دوم سال‌جاری برگزار خواهد شد.
captcha