کد خبر: 3516779
تاریخ انتشار : ۰۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۵
لروند خبرداد:

برگزاری دوره آموزش تخصصی قرائت سطح 6 در خرم‌آباد

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول اداره امور قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی لرستان از برگزاری دوره یک روزه آموزش تخصصی صوت و لحن از سری مباحث قرائت سطح 6، با حضور استاد احمد ابوالقاسمی طی روزهای پنج‌شنبه و جمعه هفته جاری در استان خبر داد.

محمد لروند، مسئول اداره امور قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان لرستان، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، از برگزاری دوره یک روزه آموزش تخصصی صوت و لحن از سری مباحث قرائت سطح 6، با حضور استاد احمد ابوالقاسمی خبر داد و گفت: این دوره هشت ساعته آموزشی از سلسله مباحث قرائت سطح 6 با حضور 80 نفر از بهترین قاریان آقا و خانم استان که هرکدام در شهرستان‌های خود از قاریان برتر هستند، طی روزهای پنج‌شنبه و جمعه هفته جاری برگزار شد.
وی با اشاره به رویکرد تخصصی سازمان تبلیغات، ادامه داد: به همین منظور برای برگزاری دوره‌های آموزش تخصصی از اساتید برجسته کشوری دعوت می‌شود.
لروند تصریح کرد: تاکنون چندین دوره تخصصی تربیت معلم، تربیت ممتحن، تربیت مدرس و تربیت داور توسط سازمان تبلیغات اسلامی لرستان برگزار شده است.
مسئول اداره امور قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی لرستان عنوان کرد: هدف ما از برگزاری این دوره‌ها خودکفا شدن استان از نظر کادر تخصصی است که تا حدودی به این هدف رسیده‌ایم و هم‌چنان این روند را با جدیت پیگیری می‌کنیم که با شرکت بهترین‌های استان در این دوره‌هادر سال‌های آینده استادهای مجربی در استان داشته باشیم.
وی ادامه داد: در این راستا تاکنون دوره‌های آموزشی مختلفی با حضور اساتید ملی مانند موسوی‌بلده، دغاغله، حاج اسماعیلی، ابوالقاسمی و بحرالعلوم توسط اداره‌کل سازمان تبلیغات اسلامی لرستان و با حضور قاریان و فعالان قرآنی استان برگزار شده است.
captcha