کد خبر: 3516951
تاریخ انتشار : ۰۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۲

داوران مسابقات قرآن اوقاف خوزستان بر برگزاری کارگاه‌های آموزشی مداوم تاكيد كردند

گروه فعالیت‌های قرآنی: داوران مرحله استانی سی و نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم اوقاف خوزستان بر لزوم برگزاری کارگاه‌های آموزشی مداوم در طول سال ویژه متسابقان تاكید كردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، مرحله استانی سی و نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم اوقاف خوزستان طی دو روز 31 تیرماه و 1 مردادماه با حضور 400 شركت‌كننده خانم و آقا(بالای 18 سال) در تالار شهرك نفت اهواز برگزار شد.

در همین راستا به منظور گردآوری نظرات كارشناسی در جهت ارتقاء سطح كیفی مسابقات قرآن و عملكرد شركت كنندگان ایكنای خوزستان با داوران این مسابقات به گفت‌وگو نشسته است.

مهدی دغاغله داور بخش لحن مسابقات قرآن اوقاف خوزستان در گفت‌وگو با ایكنای خوزستان بیان كرد: كیفیت مسابقات نسبت به سال‌های از جهاتی افزایش یافته بود.

وی ادامه داد: از نظر فنی و قرائت شركت كنندگان زیركانه تر عمل می‌كنند. قرائت كنونی قاریان بسیار خوب است.

دغاغله با اشاره به اینكه استقبال باشكوه همیشگی از مسابقات قرآن، عنوان كرد: معنویت و معنامحوری و توجه به روح آیات در گذشته مسابقات مطلوب‌تر برگزار می‌شد.

لزوم برگزاری کارگاه‌های آموزشی مداوم در طول سال ویژه متسابقان

قاسم بستانی، داور رشته تجوید مسابقات قرآن اوقاف خوزستان در این ارتباط به ایكنای خوزستان گفت: در این دوره از مسابقات قرآنی شاهد برگزاری باکیفیت آن بوده‌ایم.

وی افزود: در بخش‌های مختلف این دوره شاهد حضور نخبگان قرآنی بوده‌ایم و ان‌شاءالله در مرحله کشوری این مسابقات این افراد می‌توانند حائز رتبه‌های برتر شوند.

بستانی گفت: به مسئولان برگزاری مسابقات پیشنهاد می‌دهم که در طول سال کارگاه‌های آموزشی ویژه متسابقان برگزار کنند که این کار موجب ارتقای سطح متسابقان خواهد شد.

این داور مسابقات قرآن اوقاف خوزستان، عنوان كرد: تأخیر در آغاز مسابقات و همچنین عدم حضور به موقع شركت‌كنندگان در سالن برگزاری مسابقات از جمله نكات منفی این دوره از مسابقات بوده است.

سید حسن موسوی شوكی داور بخش تجوید مرحله استانی سی و نهمین دوره از مسابقات سراسری اداره اوقاف استان خوزستان نیز در پاسخ به ایكنای خوزستان با اظهار به اینكه از نظر كمی و كیفی دارای شرایط مناسبی بود، افزود: در صورت تلاش و تمرین بیشتر نخبگان شاهد درخشش آن‌ها در مسابقات مرحله كشوری خواهیم بود.

وی با اشاره به اینكه شاهد ارتقای كمی و كیفی سطح مسابقات نسبت به دوره‌های گذشته بوده‌ایم، افزود: جهت ارتقای سطح مسابقات آینده مطلوب است نسبت به برنامه‌ریزی بلندمدت اقدام كرد.

captcha