کد خبر: 3517195
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۵

تشکیل ستاد برگزاری آیین بزرگداشت روز خبرنگار در تبریز

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی از تشکیل ستاد برگزاری آیین بزرگداشت روز خبرنگار در تبریز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، محمدحسن چمیده‌فر، معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، امروز از تشکیل ستاد برگزاری آیین بزرگداشت روز خبرنگار در تبریز خبر داد و گفت: این ستاد متشکل از استانداری، خانه مطبوعات استان، انجمن صنفی روزنامه نگاران، انجمن صنفی مدیران مسئول، خبرگزاری ایرنا، صدا و سیمای استان، شهرداری تبریز، یک نفر نماینده پیشکسوتان حوزه خبرنگاری و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی است.

وی افزود: آیین گرامیداشت روز خبرنگار امسال به شیوه‌ای متفاوت و صرفا با محوریت موضوع خبرنگار، با حضور صمیمی خبرنگاران استان و با گرامیداشت یاد و خاطره خبرنگار فقید مرتضی اعلمی برگزار می‌شود.

چمیده فر، با اشاره به اهمیت و جایگاه خبر و اطلاع رسانی گفت: آگاهي در هر جامعه موجب امنيت مي‌شود و پيامد امنيت نيز آسايش و آرامش جامعه است و اين روزنامه نگاران و خبرنگاران هستند كه نقش آگاهي رساني و افزايش ضريب امنيت و آسايش جامعه را بر عهده دارند بنابراين نقش و جايگاه این قشر بسيار ارزشمند و برجسته است.

معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تاکید کرد: رسانه‌ها زمانی موفق خواهند بود که علاوه بر برخورداری از تکنولوژی پیشرفته، هم با اصول روزنامه نگاری و هم با شیوه درست و اصولی اطلاع رسانی آشنا باشند و بتوانند آنها را برای پیشرفت اهداف خود بکارگیرند .

چمیده‌فر گفت: در حال حاضر 287 رسانه دارای مجوز در استان آذربایجان‌شرقی فعالیت می‌کند که از این تعداد 203 نشریه شامل 13 روزنامه، 45 هفته نامه، 33 دو هفته نامه، 37 ماهنامه، 5 دوماهنامه، 50 فصلنامه، 17 دو فصلنامه و 3 سالنامه هستند.

وی افزود: همچنین 78 پایگاه خبری و 6 نشریه الکترونیک در این استان فعال هستند و این رقم قابل توجه، استان آذربایجان‌شرقی را از لحاظ کیفی و کمی در زمره استان‌های فعال در حوزه مطبوعات و خبرگزاری‌ها قرار داده است.

گفتنی است آیین بزرگداشت روز خبرنگار هفدهم مردادماه جاری در تبریز برگزار خواهد شد.

captcha