کد خبر: 3517338
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۲

اعلام جزئیات تدفین 3 شهید گمنام در استان مرکزی

گروه اجتماعی: جزئیات مراسم تشییع و تدفین 3 شهید گمنام در استان مرکزی که به تازگی تفحص شده‌اند اعلام شد.

به‌ گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، سرهنگ فرهاد شاه‌محمدی، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع‌مقدس استان‌ مرکزی، امروز، سوم مردادماه در نشست هماهنگی تشییع و تدفین سه شهید گمنام در استان ضمن گرامیداشت سالروز عملیات مرصاد گفت: همزمان با سالروز شهادت امام صادق(ع) سه تن از شهدای گمنام دفاع مقدس در استان مرکزی تشییع و به خاک سپرده می‌شوند.
وی بابیان این نکته که شهدای گمنام دفاع مقدس در شهرستان‌های اراک و دلیجان آرام خواهند گرفت، اظهار کرد: روز جمعه، 8 مردادماه با تحویل گرفتن پیکر این شهیدان، آنها را به ساروق اعزام کرده و مردم با حضور در امامزاده هفتاد و دو تن(ع) این شهر با این شهدا تجدید عهد خواهند کرد.
شاه‌محمدی ادامه داد: مراسم شبی با شهدای گمنام در امامزاده هفتاد دو تن ساروق در زمان اعلام شده پس از اقامه نماز مغرب و عشاء همراه با مراسم عزاداری، سخنرانی و مداحی برگزار می‌شود.
وی بابیان اینکه که تجمع مردم در میدان شهداء در روز شنبه، 9 تیرماه مصادف با سالروز شهادت امام صادق(ع) و آمادگی جهت تشییع پیکر مطهر شهدای گمنام از دیگر برنامه‌هاست، ابراز کرد: در این روز کاروان غم که پیکر پاک شهداء را به سمت مصلا حمل می کنند در طول مسیر به سینه‌زنی پرداخته و ذکر مصبیبت امام صادق(ع( نیز انجام می‌شود.
شاه‌محمدی زمان تجمع مردم در میدان شهداء را ساعت 10 صبح روز شنبه، 9 مردادماه عنوان کرد و گفت: مردم رأس ساعت 10:30 از میدان شهداء، به سمت خیابان محسنی، خیایبان شیخ فضل‌الله نوری، میدان سرداران به سمت مصلا حرکت کرده و مراسم باشکوهی در این مکان برگزار می‌شود.
وی مکان تدفین شهدای گمنام را پدافند هوایی، حوزه علمیه الغدیر نراق و فرماندهی سپاه روح‌الله استان اعلام کرد و گفت: با توجه به نظامی بودن این دو محل حضور مردم در مصلای بیت‌المقدس اراک به اتمام خواهد رسید و از ظهر روز شنبه، شهدا به نمایندگان یگان‌های مربوطه تحویل داده می‌شود.
شاه‌محمدی اضافه کرد: تبلیغات محیطی و اطلاع رسانی تشییع پیکر این دو شهید والامقام توسط پدافند، بنیادشهید و امور ایثارگران، سپاه، شهرداری با نصب بنر و پلاکارد انجام می‌شود.
وی تصریح کرد: حوزه علمیه الغدیر نراق نیز در روز جمعه، 8 مردادماه شبی با شهداء را در گلزار مطهر شهدای این شهر برگزار کرده و صبح روز شنبه، 9 تیرماه پیکر شهید را از مسیر گلزار شهدا به سمت حوزه علمیه الغدیر نراق تشییع و به خاک خواهند سپرد.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع‌مقدس استان‌مرکزی در پایان در خصوص هویت شهدای شناسایی شده، اعلام کرد: یکی از شهدای تفحص شده در عملیات محرم در شهر شرهانی در سن 23 سالگی به شهادت رسیده و دیگری نیز در عملیات کربلای 5 و و در سن 19 سالگی به شهادت رسیده است که به ترتیب در مقر فرماندهی سپاه روح‌الله استان و پدافند هوایی حضرت علی‌اکبر(ع) اراک به خاک سپرده می‌شوند.
captcha