کد خبر: 3517688
تاریخ انتشار : ۰۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۵

جلسه ستاد اقامه نماز شهرستان طارم برگزار شد

کانون خبرنگاران نبأ: جلسه ستاد اقامه نماز شهرستان طارم با حضور امام جمعه و مسئولان این شهرستان برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد صادقی‌پور، امام جمعه طارم در این نشست ضمن تقدیر از زحمات اعضای ستاد اقامه نماز جمعه شهرستان طارم اظهار کرد: نیروهای ستادی همیشه کارشان دعوت و تشویق مردم به شرکت در نماز عبادی ــ سیاسی جمعه و این فریضه الهی است.
وی با اشاره به سالروز تأسیس ستاد اقامه نماز جمعه در شهرستان طارم، گفت: با توجه به اینکه حدود ۹ سال از سالروز تأسیس این ستاد در این شهرستان می‌گذرد با وجود مشکلات فراوان حضور مردم در این اجتماع هفتگی روز به روز گسترده‌تر می‌شود.
امام جمعه طارم به مشکلات موجود در اقامه نماز جمعه این شهرستان اشاره کرد و افزود: از جمله این مشکلات دوری مصلی از مرکز شهر، نبود وسایل نقلیه و ایاب و ذهاب عمومی در مرکز شهرستان جهت جابه‌جایی نمازگزاران است.
حجت‌الاسلام صادقی‌پور تصریح کرد: تمام زیرساخت‌ها برای اقامه نماز جمعه مهیا شده و مشکلات قبلی محدود شده است؛ بنابراین با بازسازی امامزادگان(هاشم و عوف) در مکان مصلی برای سال‌های طولانی فضا برای اقامه نماز وجود خواهد داشت.
نماینده ولی فقیه در طارم نماز جمعه را بهترین مکان برای پرداختن به مسائل سیاسی روز جهان دانست و افزود: در این مکان اطلاع از اوضاع جهان اسلام و کشور، پرداختن به امر به معروف و نهی از منکر در سطح گسترده، حمایت از نظام اسلامی و حمایت از دولت‌های خدمتگزار انجام می‌شود.
وی با بیان اینکه نماز جمعه یک اجتماع هفتگی برای مسلمانان و مؤمنان است، افزود: هم‌اکنون در کل کشور در 900 شهر ستاد‌های نماز جمعه فعال بوده و تنها اجتماع عظیمی است که با کمترین هزینه اجرا می‌شود.
حجت‌الاسلام صادقی‌پور در ادامه گفت: از امام صادق(ع) نقل است «هر کس در نماز جمعه شرکت کند از آتش دوزخ در امان خواهد ماند».
امام جمعه طارم به جمع‌آوری کمک‌های مردمی برای اداره این مجموعه تأکید کرد و گفت: این مجموعه درآمدش از این طریق تأمین می‌شود. بنابراین، در بعضی شهرها شهرداری‌ها کمک می‌کنند امیدواریم در این شهرستان هم این اتفاق رخ دهد.
در پایان این نشست از مسئول ستاد اقامه نماز جمعه شهرستان طارم تقدیر شد.
مرتضی قاسمی
captcha