کد خبر: 3517821
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۱

بازدید اعضای اتحادیه تشکل‌های قرآنی استان تهران از مؤسسه چهارده معصوم(ع)

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: بازرس اتحادیه کشوری و مدیر اجرایی اتحادیه تشکل‌های قرآنی استان تهران از مؤسسه چهارده معصوم(ع) پاکدشت بازدید کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، یدالله مشهور، بازرس اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور به همراه حمیده رهروشرع، مدیر اجرایی اتحادیه استان تهران از فعالیت‌ها و برنامه‌های مؤسسه قرآنی چهارده معصوم(ع) پاکدشت بازدید کردند.
این بازدید روز گذشته، 4 مردادماه با هدف تبیین فعالیت‌ها و ارائه راهکارهایی جهت افزایش بهره‌وری مؤسسه با حضور ستاری مدیرعامل مؤسسه چهارده معصوم(ع) انجام گرفت.
در این بازدید ستاری، مدیرعامل مؤسسه چهارده معصوم‌(ع) ضمن تشکر و قدردانی به ارائه گزارشی از روند تأسیس این مؤسسه تاکنون و فعالیت‌های آن جهت گسترش فرهنگ قرآنی پرداخت.
ستاری با اشاره به فعالیت‌های مؤسسه گفت: مؤسسه چهارده معصوم(ع) در سال 73 تأسیس شد و از قبل نیز به صورت جلساتی در منازل و خانه‌ها برپا می‌شد. بعدها با استقبال خوبی که از جلسات قرآنی شد و مکانی که داشتیم دیگر جوابگوی نیاز ما نشد با وجود خیرین منطقه زیرزمینی را با وجود 150 متر در اختیار مؤسسه قرار دادیم و هم اکنون زیر نظر مؤسسه میقات‌القرآن به کار قرآنی می‌پردازد.
بازدید اعضای اتحادیه تشکل‌های قرآنی استان تهران از مؤسسه چهارده معصوم(ع)
وی در‌خصوص سابقه فعالیت‌های آموزشی افزود: در حال حاضر پس از گذشت 23 سال همچنان مؤسسه چهارده معصوم(ع) سعی در گسترش و نشر معارف قرآنی و دینی دارد و در طول هفته 82 کلاس قرآنی در رشته‌های مختلف تجوید و روخوانی برگزار می‌شود.
همچنین ستاری درخصوص روند برنامه‌ها اظهار کرد: مؤسسه به صورت زوج و فرد روزهای زوج مختص خواهران و روزهای فرد مختص برادران انجام خواهد گرفت.
مدیرعامل مؤسسه چهارده معصوم(ع) درخصوص اوج برنامه‌های این مؤسسه عنوان کرد: اوج برنامه‌های این مؤسسه در ماه مبارک رمضان است که امسال بیش از دوهزار افطار و اطعام برای روزه‌داران علاوه بر مراسم‌ جزخوانی صورت گرفت.
وی با اشاره به امکانات و پرداختن به تسهیلات قرار داده شده به مؤسسه تصریح کرد: مؤسسه چهارده معصوم(ع) با توجه به اینکه تنها مؤسسه قرآنی صرف است و ساختمان چهار طبقه آن تنها به آموزش تخصصی قرآن می‌پردازد و هر طبقه یک کنتور دارد در حال حاضر تنها یک کنتور از قانون معاف است.
وی یکی از ویژگی‌های این مؤسسه را استفاده مناسب دانست و گفت: استفاده بهینه از امکانات و وسائل یکی از ویژگی‌های مثبت این مؤسسه بوده است که خیلی از وسائل مؤسسه دورریز مردم بوده و با تعمیر مورد استفاده مناسب خود قرار گرفته است.
در ادامه یدالله مشهور با تشکر از فعالیت‌های خود‌جوش مؤسسه چهارده معصوم(ع)گفت: بسیار خرسند و راضی‌ام که مؤسسه با این گستره از فعالیت‌ها کار قرآنی و فرهنگی انجام می‌دهد.
بازدید اعضای اتحادیه تشکل‌های قرآنی استان تهران از مؤسسه چهارده معصوم(ع)
بازرس اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور در‌خصوص معرفی مؤسسات و بازدید آن‌ها گفت: مؤسسه‌ای که شاخص‌های الگو بودن از نظر ساختار فضا و برنامه و محتوا دارد معرفی کنیم و این مؤسسه تاحدودی به شاخص‌هایی به یک مؤسسه برتر نزدیک است. باید مؤسسات ما به هم معرفی شوند تا بتواننند تبادل اطلاعات و نحوه بالابردن نقاط قوت را بیایند.
وی در ادامه گفت: یکی از معضلات قریب به اتفاق مؤسسات عدم حمایت و مکان مناسب و نبود سیاست و استراتژی خاصی برای آینده خود است که باعث تعطیلی و رها شدن مؤسسات خواهد شد که باید جوری باشند که بتوانند دوام آورده و کار را رها نکنند.
مشهور درخصوص این مؤسسه اشاره کرد: مؤسسه چهارده معصوم(ع) از ابتدا با کمک مردم روی پای خودش ایستاده و نمونه مردمی بودن یک مؤسسه در مؤسسه چهارده معصوم(ع) تجلی پیدا کرده است.
در ادامه نیز حمیده رهرو‌شرع، مدیر اجرایی اتحادیه استان تهران با اشاره به طرح پیش‌رو و جمع کردن محتوای آموزشی با کمک مؤسسات در اتحادیه مؤسسه چهارده معصوم(ع) را یکی از گزینه‌های مناسب در جهت محتوای آموزشی دانست.
در ادامه این دیدار با بازدید از سه طبقه مؤسسه و کلاس‌های آموزشی ضمن خدا‌قوت به قرآن‌آموزان و فراگیران به بیان مطالبی از جمله پیشنهاد برای اهدا و نذر قرآنی، تعامل با آموزش و پرورش در جهت کسب دوره‌های ضمن خدمت مربیان ابتدایی و ایجاد یک مجتمع آموزشی در کنار این مؤسسه پرداخته شد.
در پایان نیز با اهدا لوح یادبودی از زحمات مدیر‌عامل این مؤسسه تقدیر و تشکر شد.
captcha