کد خبر: 3518017
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۵

اجرای پنجمین دوره طرح تربیت حفاظ قرآن در سنندج

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان سنندج از اجرای پنجمین دوره طرح تربیت حفاظ قرآن کریم در سطح مساجد و بقاع متبرکه این شهرستان خبر داد.

جهاندار امجدی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان سنندج در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان از اجرای طرح تربیت حفاظ قرآن کریم خبر داد و اظهار کرد: این طرح برای پنجمین سال پیاپی در سطح استان کردستان برگزار می شود.

وی با اشاره به سهمیه اختصاصی شهرستان سنندج در اجرای این طرح افزود: سهمیه شهرستان سنندج در طرح تربیت حفاظ قران کریم هزار و 300 نفر بوده است که با توجه به استقبال گرم جوانانم و نوجوانان از اجرای این طرح پیش بینی می شود بیش از این تعداد شرکت کننده داشته باشیم.

امجدی اعلام کرد: کلاس‌های تربیت حفاظ قرآنی برای اولین بار با همکاری اتحادیه مؤسسات قرآنی استان در سطح مؤسسات قرآنی نیز برگزار می‌شود تا بتوان پوشش‌دهی این طرح را در سراسر استان داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه 35 مربی قرآن در سطح شهرستان سنندج کار حفظ قرآن را انجام می‌دهند، عنوان کرد: کلاس های حفظ قرآن در طول هفته دو روز برگزار خواهد شد.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان سنندج یادآور شد: طرح تربیت حافظان قرآن کریم در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری بر تربیت ۱۰ میلیون نفر حافظان قرآن در کشور برگزار شد.

captcha