وی تصریح کرد: در طی این 43 سال سازمان انتقال خون ایران پیشرفتهای قابل ذکری را داشته است، این سازمان امروزه از منظر شاخصهای مختلف فنی و بهداشتی اهدای خون برترین سازمان در میان کشورهای عضو سازمان کنفرانس اسلامی و مدیترانه شرقی است.
مدیرکل دفتر مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران بیان کرد: ایران با جمعآوری 2 میلیون و 900 هزار واحد خون در سال 94 و شاخص اهدای خون 27 در هزار نفر جمعیت رتبه نخست در کشورهای منطقه را دارا بوده و هم ردیف کشورهای توسعه یافته است.
وی با بیان اینکه ایران تنها کشور منطقه است که توانسته با تکیه بر مسائل اعتقادی و مذهبی به امر اهدای خون داوطلبانه دست پیدا کند اظهار کرد: سازمان بهداشت جهانی شاخص اهدای خون داوطلبانه برای کشورهای عضور در سال 2020 گذاشته اما ایران در سال 2007 به این مهم دست پیدا کرده است.
حاجی بیگی ادامه داد: سازمان انتقال خون ایران در سال 2013 به عنوان سازمان همکار سازمان بهداشت جهانی در زمینه آموزش و پژوهش سلامت انتقال خون در منطقه برگزیده شده که در پی آن ایران سالانه ایران میزبان کارشناسان مختلف خارجی برای بهره از طب انتقال خون است.
وی با بیان اینکه فرهنگ اهدای خون در ایران از زمان جنگ تحمیلی در میان مردم نهادینه شده است تأکید کرد: اهدای خون در ایران برعکس کشورهای دیگر که اهدای خون هیجانی است اهدای خون مسئولانه و عقلانی بوده که این مسأله هم ناشی از اعتقادات و باورهای دینی مردم است.
حاجی بیگی عنوان کرد: بهترین نمونه اهدای خون مسئولانه را میتوان در طرح نذر اهدای خون در ایام ویژهای مانند ماه محرم و صفر یا ماه مبارک رمضان دید.
وی خاطرنشان کرد: مطابق آمار منتشر شده سازمان بهداشت جهانی اهداکنندگان ایرانی سالمترین اهداکنندگان خون در میان کشورهای منطقه هستند.