کد خبر: 3518673
تاریخ انتشار : ۰۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۴

طرح صمیمانه با حجاب در شهر قدس برگزار شد + تصویر

کانون خبرنگاران نبأ: هزار شاخه گل به همراه نامه‌ای صمیمانه و محبت‌آمیز به بانوان بد حجاب و محجبه شهر قدسی به منظور اشاعه فرهنگ حجاب داده شد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، طرح صمیمانه با حجاب روز گذشته 9 مردادماه با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین عباس مولایی مسئول جبهه فرهنگی عهد ما و پروانه نجمی رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر قدس برگزار شد.
دراین طرح هزار شاخه گل به همراه نامه‌ای صمیمانه و محبت‌آمیز به بانوان بد حجاب و محجبه شهر قدسی به منظور اشاعه فرهنگ حجاب داده شد، این نامه که با تلاش شبانه روزی اعضای گروه پری برای پرواز نوشته شده است بانوان شهر قدس را بانرمی و زیبایی به حجاب فرا می‌خواند.


فائزه سلیمانی، رئیس گروه پری برای پرواز گفت: امروزه نیاز به حجاب درجامعه بیداد می‌کند و این بی ‌حجابی ها باعث رنج ما می‌شود زیرا حجاب مثل حفاظی هست که گوهر وجود زن را حفظ می‌کنید وبانوان بدحجاب نه تنها فاقد این حفاظ هستن بلکه نگاه‌های آلوده رانیز به سمت خود می‌کشند.


وی افزود: ما تمام بانوان سرزمینمان را صمیمانه دوست داریم و برای آرامش آنها تلاش می‌کنیم بحث حجاب تنها یک بحث مذهبی نیست بلکه حجاب را می‌توان از بعد روانشناسی و جامعه‌شناسی هم اثبات کرد، مردم یک جامعه ازنوع پوششان شناخته می‌شوند وتفاوت یک فرد مسلمان با یک فرد غیر مسلمان نوع حجابشان هست.
سلیمانی ادامه داد: پری برای پرواز به صورت یک کار گروهی شروع به کارکرده و کارگروه‌هایی در زمینه ی نویسندگی، تئاتر، سایبری و..ـ دارد و هر کارگروه کارهای مخصوص به خود را انجام می‌دهد.
رئیس گروه پری برای پرواز تصریح کرد: گروه پری برای پرواز جزء بخش دانش‌آموزی  جبهه فرهنگی عهد ما تحت نظر حجت‌الاسلام عباس مولایی در شهر قدس است و کاراصلی گروه ما با عنوان حجاب وعفاف و نماز است که به تازگی گار گروه مهدویت نیز شروع به کار کرده‌اند.









زهراروحی
captcha