کد خبر: 3518809
تاریخ انتشار : ۱۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۶

شرکت 300 دانش‌آموز در طرح ولایت در اردبیل

گروه اجتماعی: مسئول بسیج دانش‌آموزی استان اردبیل گفت: پس از دوره فرماندهان در سرعین، به ازای هر دبیرستانی 5 نفر نیز به عنوان شورای واحد در دوره شهرستانی شرکت خواهند کرد تا به عنوان یک گروه آموزش‌دیده از ابتدای سال تحصیلی آینده امور واحد بسیج مدرسه خود را مدیریت کنند، در مجموع 300 دانش آموز در طرح ولایت استانی شرکت خواهند کرد.

علی نقی‌پور مسئول بسیج دانش آموزی استان اردبیل در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل،گفت: در راستای فرمایش مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر اینکه «باید فرصت پرداخت کارکنان انقلابی به دانش آموزان داده شود تا نسل جوان انقلابی به بار آید»، دوره‌های آموزشی طرح یاوران ولایت جهت واگذاری مسئولیت بسیج در مدارس به دانش آموزان و نسل جوان آینده سازان ایران اسلامی طراحی و اجرا شد.
مسئول بسیج دانش آموزی استان اردبیل گفت: اردوی یاوران ولایت ویژه فرماندهان واحدهای پیشگام بسیج دانش آموزی از تاریخ 9مرداد تا 10مرداد برای برادران و خواهران به صورت مجزا در اردوگاه مقدس اردبیلی سرعین برگزارشد .
 وی با اشاره به زمان برگزاری اردوی یاوران ولایت افزود: این دوره آموزشی ویژه فرماندهان واحدهای پیشگام بسیج دانش آموزی (مدارس متوسطه دوره دوم) می باشد که امسال با عنوان "یادبود شهدای مدافع حرم" و با شعار مدرسه انقلابی- دانش آموز انقلابی نامگذاری شده و از تاریخ 10مرداد برای برادران و خواهران به صورت مجزا در اردوگاه مقدس اردبیلی سرعین برگزار و در تاریخ 19 مرداد ماه به اتمام می‌رسد.
 نقی‌پور تصریح کرد: پس ازدوره فرماندهان در سرعین، به ازای هر دبیرستانی 5 نفر نیز به عنوان شورای واحد در دوره شهرستانی شرکت خواهند کرد تا به عنوان یک گروه آموزش‌دیده از ابتدای سال تحصیلی آینده امور واحد بسیج مدرسه خود را مدیریت کنند و با توجه با آمار نهایی به دست آمده در مجموع 300 دانش آموز در طرح ولایت استانی و 1500 نفر در دوره شهرستانی شرکت خواهند کرد.
 وی اضافه کرد: در این دوره‌های آموزشی علاوه بر برنامه‌های سر فصل آموزشی، فوق برنامه‌های متنوع از جمله محافل انس با قرآن، شبی با شهدا، دیدار صمیمی با امام جمعه استان، مسابقات مختلف ورزشی، فرهنگی و هنری، نشست بصیرتی و ... نیز گنجانده شده است.
نقی‌پور با تاکید بر اینکه نباید آموزش مهارت های اجتماعی دانش آموان فقط در مدرسه و کتاب خلاصه شود بیان کرد: عدم یادگیری مهارت‌های اجتماعی ازجمله عوامل آسیب‌های اجتماعی تهدیدکننده دانش آموزان است که در حال حاضر نمی‌توان این مهارت‌ها را در لابه‌لای کتاب و چهاردیواری مدارس آموزش داد و ما با توجه به اهمیت بالای این موضوع مهارت اجتماعی و کارگروهی را در اردوی یاوران ولایت آموزش می دهیم.
 مسئول بسیج دانش آموزی استان  تصریح کرد: علاوه بر این مباحث، مسئله جنگ نرم و هجوم فرهنگی دشمنان که در قالب فضای مجازی در دسترس اکثر نوجوانان و جوانان ما قرار دارد به یک معضل عظیم اجتماعی تبدیل شده و حتی به کرات مقام معظم رهبری به این موضوع و اهمیت بالای آن اشاره کرده است.
وی گفت: ما موظفیم با شناساندن معظلات، آسیب‌ها و فرصت‌های فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی، دانش آموزان و آینده سازان کشور خود را از مسیر های انحرافی باز داشته و به فرمان ولی امر مسلمین لبیک‌گو باشیم.
captcha