کد خبر: 3518907
تاریخ انتشار : ۱۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۳

آموزش روخوانی و تجوید قرآن در کانون شهید آوینی گتوند

گروه فعالیت‌های قرآنی: با اجرای طرح اوقات فراغت در مسجدامام سجاد(ع) گتوند، جلسات آموزش روخوانی و تجوید قرآن کریم از سوی کانون شهید آوینی در حال برگزاری است.

حامد پورطاهری مسئول کانون شهید آوینی شهرستان گتوند در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، با اشاره به برنامه‌های این کانون گفت: در راستای اجرای طرح اوقات فراغت، جلسات آموزش روخوانی، روانخوانی و تجوید قرآن کریم و احکام و اخلاق در مسجد امام سجاد(ع) در حال برگزاری است.

وی با اشاره به استقبال نوجوانان از این جلسات گفت: دوره‌های آموزش قرآن کریم به منظور توسعه آموزش قرآن و زمینه سازی جهت انس بیشتر با معارف قرآن سه روز در هفته دراین مسجد برگزار می‌شوند.

پورطاهری همچنین از نام نویسی از علاقه‌مندان شرکت در مسابقات قرآنی مدهامتان خبر داد و گفت: این مسابقات ویژه اعضای کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد برگزار می‌شوند.

captcha