کد خبر: 3520008
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۹:۰۸

نشست جشنواره قرآنی گل‌های محمدی(ص) شهرستان زرندیه برگزارشد

گروه فعالیت‌های قرآنی: نشست کمیته های تخصصی جشنواره قرآنی گلهای محمدی(ص) و فاطمی(س) با حضور مدیران مؤسسات، مسئولان شهرستان و دبیران جشنواره برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، جلسه کمیته‌های تخصصی جشنواره قرآنی گل‌هایمحمدی(ص) وگل‌های فاطمی(س) شهرستان زرندیه، امروز، 13 مردادماه برگزارشد.
در این جلسه، مهندس کردی فرماندار، حجت‌الاسلام شفیعی مسئول دارالقرآن الکریم اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان و دبیر استانی جشنواره، جوانمرد رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیر شهرستان زرندیه ومسئولان مؤسسات قرآنی و کمیته‌های تخصصی جشنواره در شهرستان زرندیه حضور داشتند.
کردی فرماندار شهرستان زرندیه در این جلسه گفت: شهرستان زرندیه از نظر مباحث فرهنگی، به ویژه فعالیت‌های قرآنی بی‌بدیل بوده و فعالان قرآنی  شهرستان قطعاً در این جشنواره خواهند درخشید.
وی با اشاره به این موضوع که در فعالیت‌های فرهنگی مدیریت حرف اول را می‌زند افزود: تمام ادارات، ارگان‌ها و سازمان‌های مردم نهاد با تمام ظرفیت می‌بایست در برگزاری این جشنواره نقش ایفا کنند.
به گزارش ایکنا؛ حجت‌الاسلام شفیعی، دبیر استانی ین جشنواره نیز ضمن ارائه گزارشی از روند اجرای جشنواره قرآنی گل‌های محمدی(ص) در استان گفت: برگزاری این جشنواره ثمرات فراوانی را برای استان داشته و خواهد داشت که از آن جمله می‌توان به حضور و ایفای نقش بسیاری از مسئولان ارشد استان در برگزاری این جشنواره اشاره کرد.
به گزارش ایکنا؛ جوانمرد، دبیر جشنواره قرآنی در شهرستان زرندیه نیز در این جلسه گفت: حدود پانصد نفر در این شهرستان برای شرکت در جشنواره ثبت‌نام نموده‌اند که آمار نسبتاً قابل قبولی است.
جوانمرد حضور مؤسسات قرآنی شهرستان زرندیه در این جشنواره را پر رنگ توصیف کرد وادامه داد: شهرستان زرندیه به دلیل پایه دینی ومذهبی مستحکم حرف‌های زیادی در زمینه‌های فرهنگی به ویژه قرآن و عترت دارد.
captcha