کد خبر: 3520153
تاریخ انتشار : ۱۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۴
به مناسبت ولادت حضرت معصومه(س) انجام شد؛

تجلیل از 16 قاری و حافظ قرآن در مشهد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مؤسسه سروش جاودانه وحی مشهد، به مناسبت ولادت حضرت معصومه(س)، از 16 قاری و حافظ قرآن کریم تجلیل به عمل آورد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به مناسبت میلاد باسعادت حضرت معصومه (س)، مؤسسه سروش جاودانه وحی، 13 مرداد ماه در جلسه مرکزی دارالقرآن و عترت علی بن موسی الرضا(ع) از قاریان، حافظان و پیشکسوتان قرآن کریم تجلیل به عمل آورد.
بنابر این گزارش، در این جلسه جمعی از قرآن‌آموزان، قاریان، حافظان و پیشکسوتان قرآن کریم و همچنین جواد اعلمی از اعضای جامعه قاریان قرآن مشهد حضور داشتند. در این محفل نورانی، آموزش تخصصی قرائت قرآن، روخوانی، روان‌خوانی، تجوید، صوت و لحن، احکام و تفسیر توسط عظیمی مربی قرآن کریم برای حاضران ارائه شد.
در این محفل انس با قرآن، قاریان و حافظان ممتاز کشور آقایان فدایی، سوختانلو، ماهرو، رضا برزگر، سیدامیررضا مهدیزاده، سیدحمیدرضا حسینی، محمدرضا عاشق حسینی، امیررضا اسماعیلیان به قرائت قرآن کریم پرداختند.
این مراسم معنوی، از ساعت 18 تا 22 در مشهد، کوی امیرالمومنین(ع) برگزار شد که در پایان جلسه، از 16 قاری، حافظ و پیشکسوت قرآن کریم تجلیل به عمل آمد.
تجلیل از 16 قاری و حافظ قرآن در مشهد

تجلیل از 16 قاری و حافظ قرآن در مشهد


 



captcha