کد خبر: 3520163
تاریخ انتشار : ۱۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۴۲

معرفی سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی در «بیت هشتم»

گروه هنر: «بیت هشتم» عنوان یکی‌از فیلم‌های راه‌یافته به هشتمین جشنواره رضوی لرستان(تولیدات تلویزیونی) رضوی است که در آن گوشه‌ای از سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی به نمایش گذاشته شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، عطارزاده، کارگردان فیلم «بیت هشتم» امروز، 14 مرداد در حاشیه اکران این فیلم در خرم‌آباد، گفت: فیلم«بیت هشتم» سال 90 ساخته شده و در ساخت آن سعی شده است که گوشه‌هایی از زندگی ایرانی ـ اسلامی به نمایش گذاشته شود.
 وی با بیان این‌که من فعالیت خود را از سال 79 با فیلم‌سازی در سینمای جوان و با ساخت فیلم کوتاه آغاز کرده‌ام، در رابطه با فیلم «بیت هشتم»، از فیلم‌های راه یافته به جشنواره تولیدات تلویزیونی(تله فیلم) رضوی، افزود: این فیلم سال 90 ساخته شده و در ساخت آن سعی شده است که گوشه‌هایی از زندگی ایرانی ـ اسلامی به نمایش گذاشته شود.
عطارزاده ادامه داد: جریان فیلم در رابطه با یک پزشک متخصص قلب است که پس از سال‌ها دوری از خانه و خانواده و به‌واسطه بیماری لاعلاجی که دارد، به ایران و خانه پدری خود باز‌می‌گردد و بازگشت او به وطن با روزهای آخر ماه صفر و ایام رحلت پیامبر اکرم(ص) و شهادت امام رضا(ع) همزمان می‌شود.
این کارگردان جوان ادامه داد: در این ایام در خانه پدری پزشک قصه مراسم عزاداری و هیئت برپا می‌شود که در این مراسم پزشک با دختری به‌نام آهو آشنا می‌شود که اعتقاد خاصی به امام رضا(ع) دارد و در این این مدت روی اعتقادات و نظرات پزشک قصه ما تأثیرات زیادی می‌گذارد.
وی با اشاره به این‌که این فیلم در کاشان تولید شده است، اظهارکرد: از عوامل سازنده فیلم می‌توان به علی شاهیده تصویربردار، مصطفی بهمنی صدا بردار، محسن بخارایی و بهاره کریمی نویسنده و همچنین عبدالرضا زهره‌کرمانی، بهاره کریمی، زنده‌یاد محمدرضا قیاس‌آبادی و بهمن صادق‌پور، به‌عنوان بازیگران این فیلم اشاره کرد.  
بنا بر این گزارش، در سانس‌های عصرگاهی اولین روز از آغاز به کار جشنواره تولیدات تلویزیونی(تله فیلم) رضوی، سه اثر از 10 اثر راه‌یافته به جشنواره، برای عموم مردم به نمایش گذاشته می‌شوند.
همچنین در سانس‌های عصرگاهی جشنواره رضوی که از ساعت 16 آغاز شد، در سانس اول فیلم «بیت هشتم» به کارگردانی حمیدرضا عطارزاده به اکران در آمد.
در سانس دوم نیز فیلم «چتری برای باران» به کارگردانی سالار حیدرزاده و در سانس سوم فیلم «سفر» به کارگردانی روح‌الله فخرو، به اکران درآمد.
یادآور می‌شود؛ حضور در سالن اکران فیلم‌ها برای عموم مردم رایگان بوده و محدودیت تعداد نفرات و سنی ندارد.
captcha