کد خبر: 3521011
تاریخ انتشار : ۱۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۷:۵۷

برگزاری دوره آموزشی حفظ و مفاهیم سوره «حجرات» در مؤسسه الزهرا(س) بروجرد

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر عامل مؤسسه قرآنی الزهرا(س) بروجرد با اشاره به برگزاری دوره آموزشی حفظ و مفاهیم سوره مبارکه «حجرات» در مؤسسه قرآنی الزهرا(س) بروجرد، عنوان کرد: این دوره با حضور 15 نفر و در قالب 8 تا 10 جلسه در حال برگزاری است.

سودابه ابوالفتحی، مدیر عامل مؤسسه قرآنی الزهرا(س) بروجرد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، در رابطه با برنامه‌های این مؤسسه قرآنی از ابتدای سال‌جاری تاکنون، گفت: از برنامه‌های این مؤسسه برگزاری ختم روزانه قرآن کریم و تفسیر جزء چهارم بود که در ماه مبارک رمضان برگزار شد.
وی با اشاره به برگزاری کلاس‌های تابستانه این مؤسسه برای قرآن‌آموزان، عنوان کرد: در این ایام یک کلاس 20 نفره روخوانی قرآن کریم برای کودکان مقطع ابتدایی و کلاس روخوانی و احکام بانوان برای بزرگسالان در روزهای یک‌شنبه و سه‌شنبه برگزار می‌شود.
ابوالفتحی با اشاره به برگزاری دوره آموزشی حفظ و مفاهیم سوره مبارکه «حجرات» در مؤسسه قرانی الزهرا(س) بروجرد، عنوان کرد: این دوره با حضور 15 نفر و در قالب 8 تا 10 جلسه در حال برگزاری است.
مدیر مؤسسه قرآنی الزهرا(س) بروجرد با اشاره به برگزاری یک کلاس 15 نفره مهد قرآنی در روزهای زوج در این مؤسسه قرآنی، عنوان کرد: برای برگزاری این کلاس از مربیان با تجربه استفاده می‌کنیم.

captcha