کد خبر: 3521309
تاریخ انتشار : ۱۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۰
عباسی:

اعتماد جهاددانشگاهی به نیروی جوان رمز موفقیت این نهاد است

گروه اجتماعی: رئیس جهاددانشگاهی استان زنجان گفت:‌ اعتمادی که جهاددانشگاهی در استفاده از ظرفیت نیروی جوان داشته است رمز موفقیت این نهاد و قابل کپی‌برداری برای کارهای دیگر در پیشبرد امور در نظام جمهوری اسلامی ایران است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از زنجان، مهدی عباسی، رئیس جهاددانشگاهی استان زنجان، عصر دیروز دوشنبه 18 مرداد، با حضور در جمع خبرنگاران ایکنای زنجان، ضمن گرامیداشت سالروز خبرنگار، اظهار کرد: هر جا که نیروی کارآمد و دلسوز پای کار بوده، شاهد پبشرفت امور بودیم و این مساله در مورد تحقق شعار امسال در عرصه اقتصادی که از سوی مقام معظم رهبری بر آن تاکید شده است نیز صدق می‌کند.

عباسی با بیان اینکه نیروی دلسوز اولین رمز موفقیت هر نظام است و زیرساخت‌های سخت‌افزاری در مرتبه دوم اهمیت قرار دارد، تصریح کرد: اعتمادی که جهاددانشگاهی در استفاده از ظرفیت نیروی جوان داشته است قابل کپی‌برداری برای کارهای دیگر در پیشبرد امور در نظام جمهوری اسلامی ایران است.

این مسئول در خصوص فعالیت خبرگزاری ایکنا تاکید کرد: در نظامی زندگی می‌کنیم که پایه‌های آن براساس دین مبین اسلام شکل گرفته است و پرداختن به مقوله قرآن در اخبار و انعکاس فعالیت‌های قرآنی بسیار ضروری است که ایکنا اولین خبرگزاری بود که به صورت تخصصی در این حوزه ورود پیدا کرد.

عباسی با بیان اینکه باید از ظرفیت فضای مجازی در انعکاس اخبار و اطلاعات بهره ‌گرفت، خاطرنشان کرد: بهره‌گیری از فرصت جدیدی که در فضای مجازی ایجاد شده است باید برای انعکاس اخبار به مخاطبین مورد توجه باشد.

رئیس جهاددانشگاهی زنجان در پایان با اشاره به اینکه در جهاددانشگاهی خبرنگاری را شغل نمی‌دانیم بلکه فرصتی برای خدمت به نظام و پبشبرد اهداف جهاددانشگاهی در راستای توسعه کشور است، گفت: جهاددانشگاهی وامدار کسی نیست و خبرنگاران باید این اصل را سرلوحه فعالیت خود قرار دهند.

captcha