مخبر دزفولی در بازدید از تحریریه فارسی ایکنا در جریان اقدامات سرویس فعالیتهای قرآنی قرار گرفت و با اشاره به تأثیرات منشور توسعه فرهنگ قرآنی گفت: تحرکی که در زمینه حفظ قرآن کریم در کشور ایجاد شده است غیرقابل انکار است. ایکنا نیز باید موج امیدبخشی در رابطه با انس و تدبر در قرآن کریم را ایجاد کند.
وی در هنگام بازدید از سرویس معارف ایکنا از معرفی آثار و تازههای حوزه اندیشه ابراز خرسندی کرد و گفت: مردم علاقه زیادی به استفاه از کرسیهای تفسیر قرآن کریم دارند و معرفی این جلسات در قالب یک جدول میتواند در گسترش ترویج فرهنگ و مبانی قرآن کریم بسیار مثمرثمر باشد.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین ضمن خرسندی از پیگیری آسیبهای اجتماعی و ارائه نگاه درمانی از دیدگاه قرآن در سرویس اجتماعی ایکنا، خواستار معرفی بیشتر دانشمندان طب ایرانی - اسلامی شد و اظهار کرد: ایکنا میتواند از دریچه گستردهتری به رابطه اقتصاد و فرهنگ با یکدیگر نیز ورود پیدا کند.
وی همچنین به اعضای سرویس فرهنگی ایکنا پیشنهاد کرد که مروج تولید و ساخت آثار هنری دینی باشند و علاوه بر تبیین و ارزیابی آثار تولید شده به خلق ایده و سوژه برای علاقهمندان ورود به این حوزه بپردازند.
مخبردزفولی با بازدید از کانون خبرنگاران نبأ ضمن تقدیر از فعالیتهای صورت گرفته، ابزار کرد: این ظرفیت وجود دارد تا ایکنا آموزشهای خود را گسترده کرده و اقدام به ایجاد دانشکده خبر کند.
بنابر این گزارش، آشنایی با سازمان فعالیتهای قرآنی دانشگاهیان کشور و مرکز مطالعات میانرشتهای قرآن کریم از دیگر بخشهای این بازدید بود که حمید صابر فرزام، رئیس سازمان فعالیتهای قرآنی دانشگاهیان کشور به معرفی و شرح فعالیتهای این سازمان به دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی پرداخت و اظهار کرد: با بازگشایی دانشگاهها بعد از انقلاب فرهنگی برنامههای قرآنی در سرفصل فعالیتهای جهاد دانشگاهی قرار گرفت که این فعالیتها به مرور زمان گسترش مناسبی یافت، تا اینکه به مرکز فعالیتهای قرآنی دانشجویان تبدیل شد.
وی افزود: در ادامه خبرگزاری قرآنی ایکنا در کنار این مرکز ایجاد شد که هر دو به فعالیتهای مرتبط خود مشغول بودند ولی در دوره مدیریت جدید جهاد دانشگاهی با حمایتهای خوبی که از سوی دکتر طیبی صورت گرفت، سه مرکز دیگر با عناوین مرکز مطالعات میانرشتهای قرآن کریم، مرکز رشد فناوریها و هنر قرانی و مرکز آموزشهای تخصصی حرفهمحور قرآنی ایجاد شد که از تجمیع این مراکز پنجگانه سازمان فعالیتهای قرآنی دانشگاهیان کشور ایجاد، و در حال فعالیت است.
اعضای سازمان فعالیتهای قرآنی؛ افرادی فعال، پرانرژی و سرشار از ایدهحمیدرضا طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی نیز که در این بازدید مخبر دزفولی را همراهی میکرد، گفت: اعضای سازمان فعالیتهای قرآنی دانشگاهیان کشور، افرادی فعال، پرانرژی و سرشار از ایده هستند و فعالیتهای آنان در آینده نزدیک منجر به بروز فعالیتهای کیفی در حوزه علمی و ترویجی قرآن کریم میشود.
در ادامه این مراسم مخبر دزفولی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز به ایراد سخنرانی پرداخت و اظهار کرد: جهاد دانشگاهی ابتکار و ظرفیتی است که انقلاب اسلامی ایران با خود به همراه آورد و در واقع میتوان ماندگارترین اثر فرهنگی پس از وقوع انقلاب فرهنگی را جهاد دانشگاهی نامید، بدین جهت حمایت و پشتیبانی از این نهاد از اهمیت بسزایی برخوردار است.
وی با تأکید بر اینکه هنگامی که سخن از تلاش، پیشرفت و فعالیتهای مؤثر به زبان میآید، نام جهاد دانشگاهی به اذهان متبادر میشود گفت: ایجاد خبرگزای بینالمللی قرآن کریم در جهاد دانشگاهی یک ابتکار عمل ارزنده بود و نشان داد که میتوان در حوزه قرآن کریم موجآفرینی کرد.
ایکنا معرف الگوی خبر پاک و مطهر باشد
وی با تأکید بر اینکه خبرگزاری ایکنا هر روز در حال بالیدهتر شدن است، تصریح کرد: گستردهتر شدن مخاطبان و دامنه فعالیتهای ایکنا، دقت روزافزون را نیز میطلبد. ایکنا میتواند با ارائه خبرهای صادقانه الگوی خبر پاک و مطهر را به همگان معرفی کند.
مخبر دزفولی همچنین ضمن قدردانی از خدمات ارائه شده از سوی سازمان فعالیتهای قرآنی دانشگاهیان کشور پیشنهاد داد تا دامنه این فعالیتهای گسترده به فضای مجازی بیشتر کشیده شود تا افراد بیشتری بتوانند از آن بهرهمند شوند.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی بر ضرورت موضوع بازاریابی فرهنگی تأکید کرد و گفت: سازمان فعالیتهای قرآنی دانشگاهیان کشور و ایکنا با وجود محدودیتهای مالی، فعالیتهای رو به رشدی دارند و میتوانند همواره مشتری ذهنها باشند تا معارف اسلامی و پیامهای سازنده را به سایرین انتقال دهند.
گزارش تصویری بازدید دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از ایکنا را اینجا ببینید!