کد خبر: 3521758
تاریخ انتشار : ۲۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۰

هدایت و نزدیکی با خدا ثمره همراهی با اهل بیت(ع) است

گروه اجتماعی: نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: هدایت و نزدیکی با خدا ثمره همراهی با اهل بیت(ع) است و امام رضا(ع) که عالم آل محمد هستند، هیچ کس را ناامید نمی‌کنند و این نشان‌دهنده جایگاه خاص ایشان نزد خداوند است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر نماینده ولی فقیه در کردستان، آیت‌الله سیدمحمد حسینی‌شاهرودی، نماینده ولی فقیه در استان کردستان در دیدار جمعی روستاییان شهرستان قروه و در جوار بقعه متبرکه روستای بزنجه، اظهار کرد: ساختمان این مکان مقدس که مورد تکریم همه است با همت و همکاری ارگان‌های ذیربط و خیرین طی سال جاری تکمیل خواهد شد.

وی با تبریک دهه مبارک کرامت افزود: هدایت و نزدیکی با خدا ثمره همراهی با اهل بیت است و امام رضا(ع) که عالم آل محمد می‌باشند هیچ کس را ناامید نمی‌کنند و این نشان دهنده جایگاه خاص ایشان نزد خداوند است.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان اعلام کرد: فاصله بین ولادت حضرت معصومه(س) و ولادت حضرت ثامن‌الائمه(ع) با عنوان دهه کرامت نامگذاری شده زیرا حضرت معصومه(س) به کریمه اهل بیت معروف است که امام رضا(ع) در خصوص ایشان می‌فرماید که این بانوی مکرمه آنقدر نزد خدا جلال و مقام دارد که هرکس را بخواهد شفاعت کند خداوند به او اجازه این کار را داده است.

وی بیان کرد: امامزادگان جزء اولیاء خدا بوده‌اند که نزد مردم جایگاه والایی دارند و بقاع این شخصیت‌های بزرگ جایگاه‌های عبادت و راز و نیاز با خدا هستند.

آیت‌الله حسینی‌شاهرودی ادامه داد: وحدت و برادری یک نعمت است که خداوند به ما عطا کرده و ما باید هوشیار باشیم و این نعمت را حفظ کنیم و توسل به حبل الله تاکید موکد قرآن است.

وی عنوان کرد: قبل از ورود اسلام همه با هم دشمن بودند اما با ورود اسلام، خداوند به قلب‌های مومنین الفت و دوستی قرار داد و همه مسلمانان به برکت نعمت اسلام یک خانواده هستند.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: وهابیت یک جریان انحرافی است که در مقابل همه مذاهب اسلامی می‌ایستد و وحدت دنیای اسلام را نشانه گرفته است. شیعه و سنی برای آنها فرقی نمی‌کند زیرا اساس کار وهابیت را که انگلیسی‌ها پایه گذاری کردند با هداف تفرقه و شکاف در جهان اسلام است.

وی بیان کرد: تمام فعالیت‌ها و اهداف وهابیون در راستای حفظ منافع دشمنان دنیای اسلام است و از کشت و کشتار مسلمانان حتی نزدیکترین خویشاوندان خود ابایی ندارند.

آیت‌الله حسینی‌شاهرودی اعلام کرد: گسترش وهابیت و افکار انحرافی آنها موجب کشت و کشتار مسلمانان است زیرا آمریکا، اسرائیل و انگلیس از آنها حمایت می‌کنند.

وی یادآور شد: در کل استان کردستان به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و هوشیاری مردم، آرامش و امنیت خوبی برقرار است که شیعه و سنی با برادری و وحدت در کنار هم زندگی می‌کنند.

captcha