کد خبر: 3521901
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۱

برگزاری جشنواره امام رضا(ع) موجب نشر فرهنگ رضوی درجامعه است

گروه اجتماعی: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی به مناسب چهاردهیمن جشنواره بین المللی امام رضا (ع) گفت : فرهنگ رضوی در این سال ها به همت و ارادت شما دست اندرکاران برگزاری جشنواره امام رضا (ع)نشر و نمو یافته و معارف اهل بیت(ع) در خانه دل‌‌ها بارور شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)از سمنان، در بخشی از پیام علی جنتی، که شب گذشته 20 مرداد در آیین اختتامیه دوازدهمین جشنواره ملی داستان رضوی (کبوتر حرم) در مجتمع فرهنگی هنری کومش از سوی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سمنان قرائت شد، آمده است:امسال به یمنِ نیاتِ پاک و خالصانه شما و تبرّک عنوانِ دورة چهاردهم، این جشنواره گستره‌تر و مسئولیت دست اندرکاران برگزاری آن در گوشه و کنار کشور سنگین‌تر شده است.
جنتی با بیان اینکه تمام کسانی که در سرزمین پاک ایران زیست می‌کنند خراسان را قبله خود می‌دانند، همه ایرانیان شیفته حریم امنِ علی بن موسی الرضا هستند، مگر می‌شود عاشقِ پیامبر اکرم(ص) بود و به فرزندش در خاکِ خراسان عشق نورزید؟ و در تنگناها و مصائب و مشکلات از او مدد نگرفت؟ مگر می شود دل به حریمِ حضرتش سپرد و از معارف و فرهنگش بی بهره ماند؟  
در ادامه آمده است؛ ملت بزرگ ایران افتخار دارد که میزبانِ میهمانی عزیز از تبار اهل بیتِ پیامبر است که فرمود: «قُل لا أَسئَلُکُم عَلَیهِ أَجراً إِلاَّ المَوَدَّةَ فِی القُربی»دوستی اهل بیت(ع) برای ما ایرانیان وظیفة بزرگ دینی و میهمان نوازی، آیینِ دیرینة ایرانیان است.
وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی با بیان اینکه عشق و ارادتِ ما ایرانیان به ثامن الحجج علیه آلاف التحیه و السلام ، عشق و ارادتی پایان ناپذیر است که نمونة آن را در برگزاری جشنواره امام رضا(ع) می‌بینیم متذکر شده در طول سیزده دورة گذشته هر سال بر جمع عاشقانِ آن امام همام و گسترة جغرافیاییِ جشنواره افزوده شده و به بیشتر شهرها و برخی روستاهای کشور رسیده است و امسال به یمنِ نیاتِ پاک و خالصانه شما و تبرّک عنوانِ دورة چهاردهم، این جشنواره گستره تر و مسئولیت دست اندرکارانِ برگزاری آن در گوشه و کنار کشور سنگین تر شده است.
جنتی اذعان کرد: شما دست اندر کارِ برگزاری این جشنواره، شایستگی آن را داشته‌اید که در شهر و دیار خویش به افتخار خدمتگزاری حضرت ثامن الحجج نائل شده و در دایره بزرگ خادمان فرهنگ رضوی قرار گرفته‌اید که در این راستا وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از همه دست اندارکاران برگزاری این جشنواره مسئولان استان سمنان قدردانی کرد.
شایان ذکر است در آیین اختتامیه دوازدهمین جشنواره ملی داستان رضوی (کبوتر حرم) از ١٥ اثر به عنوان آثار برتر در بخش داستان کوتاه و از ١٤ اثر بدون رتبه بندی از بخش داستان کوتاه کوتاه تجلیل شد.
captcha