کد خبر: 3522172
تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۰
حجت‌الاسلام حكیمی‌فر:

گرایش به اجناس خارجی ضربه‌ای به تولید داخلی است

كانون خبرنگاران نبأ: خطیب جمعه توپ‌آغاج كردستان گفت: هر قدر گرایش و میل و رغبت ما به تولیدات خارجی بیشتر باشد همان قدر هم به تولیدات داخی ضربه زده‌ایم.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، حجت‌الاسلام حكمت حكیمی‌فر، خطیب جمعه توپ آغاج منطقه سیلتان كردستان، در خطبه دوم نماز جمعه هفته گذشته این شهر ضمن تبریک ولادت باسعادت هشتمین اختر تابناک آسمان ولایت و امامت، امام رضا(ع) با اشاره به اهمیت و ضرورت تولید داخلی اظهار کرد: هر قدر گرایش و میل و رغبت ما به تولیدات خارجی بیشتر باشد همان قدر هم به تولیدات داخی ضربه زده‌ایم.

وی با بیان اینكه چرا تولیدات داخلی را تشویق و ترغیب نمی‌كنیم؟ گفت: اگر به دلیل كیفیت تولید داخلی است می‌توانیم كیفیت را با  پشتیبانی خودمان به درجه عالی برسانیم.

وی افزود: در حالی كه در شهر‌های بزرگ نظیر تهران برای اینكه كالا‌ها به فروش برسد برندهای ترک را به آن كالا می‌چسبانند؛ غافل از اینكه آن كالا‌ها تولیدی كشورمان است.

خطیب جمعه منطقه سیلتان ادامه داد: ملاحظه كردیم كه آمریكایی‌ها اقتصادی برای ما نیاورده و معضلاتی از آن هم كم نكرده‌اند، ما مردم عزیز ایران باید بدانیم كه دسته و شاه كلید تمام معضلات ما در دستان ماست و باید كه تكیه بر ذوق و شوق و نیروی كار جوانان انقلابی كنیم چون در خطه هوا و فضا و هسته‌ای و حتی اقتصادی هم حرف اول را ما می‌زنیم.

این كارشناس فرهنگی با اشاره به نبود اشتغال‌زایی و مهاجرت‌های فوج فوج مردم، تصریح كرد: مهاجرت اغلب به دلیل نبود اشتغال است و اگر مهاجرت‌های ما از نقاط مختلف كشور رو به رشد باشد، مردم آن مناطق دچار مشکلات زیادی می‌شوند و اگر اشتغال‌زایی انجام شود مطمئنآ همه به شهر‌ها و روستا‌های خودشان برمی‌گردند.

حجت‌الاسلام حكیمی‌فر با اشاره به دیدار مقام رهبری با وزیر كل اطلاعات بیان داشت: مقام معظم رهبری در این دیدار فرمودند: «نیروی نظامی و انتظامی چشم بینا و بیدار نظام اسلامی است» ما مدیون به نیروهای نظامی و انتظامی هستیم.

وی در پایان با اشاره به زحمت‌های بسیار كشاورزان كه موجب شده دیگر در كشور واردات گندم نداشته باشیم، گفت: مسئولین باید سپاسگزار این مردم زحمتكش كشاورز باشند.

سيد‌علی موسوی‌منفرد
captcha