کد خبر: 3523090
تاریخ انتشار : ۲۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۲

107 دلیجانی به مرحله استانی جشنواره گل‌های محمدی(ص) راه یافتند

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرعامل مهد قرآن و عترت دلیجان از رقابت 524 نفر از کودکان و نوجوانان این شهرستان در سومین جشنواره قرآنی گل‌های محمدی(ص) و فاطمی(س) خبر داد و گفت: از این تعداد 107 نفر به مرحله استانی راه یافتند.

خدابخش قنبری، مدیرعامل مهد قرآن و عترت دلیجان، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: مراسم اختتامیه مرحله شهرستانی سومین جشنواره قرآنی گل‌های محمدی(ص) و فاطمی(س) چهارشنبه، 20 مرداد ماه در این شهرستان برگزار شد.
وی آمار شرکت‌کنندگان دلیجانی در سومین جشنواره قرآنی گل‌های محمدی(ص)را 524 نفر عنوان کرد و افزود:  داوطلبان در رشته‌های قرائت، حفظ، مفاهیم و رشته‌های هنری با یکدیگر رقابت کردند که در نهایت 107 نفر به مرحله استانی که به میزبانی ساوه برگزار خواهد شد راه یافتند.
107 دلیجانی به مرحله استانی جشنواره گل‌های محمدی(ص) راه یافتند
قنبری زمان برگزاری آزمون مرحله شهرستانی این جشنواره قرآنی را از دوشنبه، 11 مردادماه تا 17 همین‌ماه عنوان کرد و افزود: خوشبختانه کودکان و نوجوانان از برگزاری این طرح استقبال قابل توجهی دارند که انتظار می‌رود اشتیاق برای فراگیری رشته‌های قرآنی منتج به عمل به مفاهیم الهی شود.
107 دلیجانی به مرحله استانی جشنواره گل‌های محمدی(ص) راه یافتند

107 دلیجانی به مرحله استانی جشنواره گل‌های محمدی(ص) راه یافتند
وی از برگزاری کارگاه سبک زندگی اسلامی ویژه خانواده‌ها نیز خبر داد و افزود: این کارگاه با سخنرانی استاد عزیزی قاری قرآن و روانشناس برگزار شد که محقق شدن منویات رهبری در خصوص ترویج سبک زندگی اسلامی یکی از اهداف برگزاری این کارگاه بود.
107 دلیجانی به مرحله استانی جشنواره گل‌های محمدی(ص) راه یافتند
قنبری در پایان اعلام کرد: جشنواره قرآنی گل‌های محمدی(ص) و فاطمی(س) یکی از طرح‌های موفقی است که برای سومین سال متوالی در 8 شهرستان استان مرکزی در حال برگزاری است، امیدست با تعامل بیشتر مسئولان این طرح سال آینده به صورت استانی برگزار شود و شاهد برگزاری آن در کشور به عنوان یک جشنواره قرآنی کامل باشیم.
captcha