کد خبر: 3523161
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۸

مشارکت بیش از 8 مؤسسه قرآنی در برپایی نمایشگاه فصل شیدایی

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول دفتر قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین از مشارکت بیش از 8 مؤسسه قرآنی در نمایشگاه جانبی تئاتر فصل شیدایی خبر داد.

منیره مطهری، مسئول دفتر قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین با بیان اینکه در حاشیه نمایش بزرگ فصل شیدایی نمایشگاهی از فعالیت‌ مجموعه‌های فرهنگی و دینی برپا شده است، اظهار کرد: موسسات قرآنی نیز در برپایی این نمایشگاه مشارکت دارند.
وی افزود: تلاش شده تا موسسات قرانی فعال استان قزوین با حضور در این نمایشگاه گوشه ای فعالیت های دینی و قرآنی برجسته خود در زمینه‌‎های مختلف را به نمایش بگذارند.
این مسئول با بیان اینکه یکی از این غرفه‌ها، غرفه مهدکودک است که توسط موسسه قرآنی علم‌الهدی برپا شده است، عنوان کرد: در این غرفه مفاهیم تربیتی، آموزشی، دینی و قرآنی به کودکان زیر 6 سال آموزش داده می شود.
وی همچنین از برپایی غرفه تدبر در قرآن در این نمایشگاه نیز خبر داد و بیان کرد: در این غرفه کارشناسان تدبر در قرآن و کارشناسان حفظ قرآن کریم حضور دارند و مشاوره‌های لازم را به مخاطبین ارائه میکنند.
مسئول دفتر قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین غرفه مشاوره را یکی دیگر از غرفه ها دانست و اعلام کرد: توسط موسسه اندیشه ناب شیعی ایرانی و اسلامی به حاضرین در نمایشگاه مشاوره‌های مختلفی داده می شود.
وی تأکید کرد: موسسه قرانی بیان نیز با توجه به آیات قرآن کار رصد نجوم را با دستگاه‌های نجوم انجام می دهد و مردم نیز استقبال خوبی از این غرفه‌ها کرده‌اند
مطهری با اشاره به اینکه هدف از برپایی این غرفه‌ها تبلیغ یک موسسه خاص نیست، یادآور شد: هدف نتشان دادن فعالیت‌های قرآنی است که در استان قزوین انجام می شود.
captcha