کد خبر: 3523348
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۹

حضور 850 نفر از مردان قبیله غیرت در کردستان

گروه سیاسی: مدیرکل بنیاد شهید کردستان گفت: کردستان از مجموع 42 هزار آزاده در کشور، 850 نفر را به خود اختصاص داده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، محمد سلیمانی، مدیرکل بنیاد شهید کردستان امروز،26 مردادماه در همایشی که به مناسبت سالگرد بازگشت آزادگان به میهن اسلامی در سنندج برگزار شد، اظهار کرد: 26 مرداد یک روز به یادماندنی برای ملت ایران است که در تقویم رسمی کشور به نام آزادگان ثبت و ضبط شده است.

وی افزود: این روز حکایت‌گر ایثار و فداکاری‌های فرزندان این مرز و بوم است که با تمام وجود از مرزهای میهن دفاع کرده و بارها تا مرز شهادت پیش رفتند و در دوران اسارت هم سرود آزادی سر دادند و مایه افتخار میهن شدند.

مدیرکل بنیاد شهید کردستان آزادگان را یادگارهای 8 سال دفاع مقدس خواند و عنوان کرد: رزمندگان سند زنده‌ای هستند که همواره از فداکاری در 8 سال دفاع مقدس حکایت می‌کنند.

وی ادامه داد: کردستان به عنوان استان فداکاری‎‌های بزرگ و سرزمین مجاهدت‌های خاموش این افتخار را دارد که از مجموع 42 هزار آزاده در کشور، 850 نفر را به خود اختصاص دهد.

سلیمانی اعلام کرد: 36 نفر از این افراد به مقام رفیع شهادت نائل آمده‌اند که 18 نفر از آنها در بند اسارت و غریبانه و 18 نفر نیز پس از رهایی از اسارت به مقام شهادت نائل آمدند.

وی با اشاره به اینکه تا کنون 70 نفر از مجموع آزادگان استان به رحمت ایزدی پیوسته‌اند، بیان کرد: عزت و سربلندی امروز ایران مرهون فداکاری و رشادت این افراد است.

مدیرکل بنیاد شهید کردستان دینداری و ولایت مداری را از ویژگی‌های برجسته آزادگان دانست و یادآور شد: بیان رنج‌های آنها با هیچ قلم و هیچ زبانی میسر نیست و باید قدردان فداکاری‌های آنان باشیم.

captcha