کد خبر: 3523893
تاریخ انتشار : ۳۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۵

نحوه تبلیغات دینی و مذهبی به‌عنوان یک چالش بازنگری شود

گروه اجتماعی: سرپرست تبلیغات اسلامی هرمزگان با بیان اینکه علی‌رغم وجود تجهیزات و نیروهای کارشناسی و متخصص خروجی‌ها متناسب با ظرفیت‌ها نیست، گفت: نحوه انتقال پیام و تبلیغات دینی و مذهبی باید به‌عنوان یک چالش بازنگری شود.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، حجت الاسلام علی اکبر انصاری راد سرپرست تبلیغات اسلامی هرمزگان دیروز 29 مردادماه طی نشستی با حضور حجت الاسلام سیدناصرالدین نوری زاده معاون امور مجلس و استانهای سازمان تبلیغات اسلامی و علیرضا هوشیار معاون معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی این نهاد دینی و پرسنل تبلیغات اسلامی هرمزگان گفت: در استان هرمزگان زمینه ها و بسترهای لازم برای تحقق اهداف این اداره کل فراهم شده و امروزه در سراسر استان شاهد زیرساختها و فضاهای اداری و همچنین نیروی انسانی هستیم.
وی افزود: با مشاهده پیشینه اداره کل تبلیغات اسلامی هرمزگان در دهه 70 و مقایسه آن با وضعیت کنونی، به خوبی درمی بابیم که این اداره کل در دو دهه گذشته به لحاظ زیرساختها و نیروی انسانی با مشکلات و چالشهای جدی روبه رو بوده، اما طی این دو دهه اخیر اقدامات خوبی در زمینه احداث زیرساختها و تامین نیروی انسانی صورت گرفته است.
حجت الاسلام انصاری راد مطالب مبسوطی در خصوص ماموریتها و وظایف اداره کل تبلیغات اسلامی و سیاست های این اداره کل ارائه داد و تصریح کرد: ، احداث خانه های عالم،  ساماندهی تشکلهای مذهبی، مداحان و روحانیان مستقر بخشی از فعالیتهای این نهاد دینی در استان است.
سرپرست تبلیغات اسلامی هرمزگان تاکیدکرد: باید با استفاده از امکانات و ظرفیتهای در اختیار به نحو احسن در جهت تحقق اهداف سازمان تبلیغات اسلامی گام برداریم.
وی گفت: روحانیون مستقر علاوه بر اجرای برنامه های فرهنگی دینی اعم از برگزاری جلسات بیان احکام، اقامه نماز به میام مردم به ویژه جوانان حضور یابند و با دردهای مردمی بیشتر آشنا شوند و در جهت بهبود ان تلاش کنند.
سرپرست اداره کل تبلیغات اسلامی هرمزگان همچنین تاکید کرد: مبلغان و روحانیان مستقر همچنین بابد با روشهای نوین و سازنده در جهت ارتقاء و توسعه و ترویج فرهنگ دینی مردم در روستاها و مناطق دورافتاده گام بردارند.
حجت الاسلام انصاری راد با بیان اینکه طی سه ماهه اخیر، مشکلات و تنگناهای موجود در مسیر تحقق اهداف سازمانی، رصد و مورد بررسی قرار گرفته است ابراز داشت: علیرغم وجود تجهیزات و نیروهای کارشناسی و متخصص خروجی ها متناسب با ظرفیتها و پتانسیلها نیست.

captcha