کد خبر: 3524435
تاریخ انتشار : ۳۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۹

استفاده از حافظان مؤسسه قرآنی جهت آموزش به قرآن‌آموزان

گروه فعالیت‌های قرآنی: مؤسسه شهدای بهمنی اهواز با تربیت حافظان قرآنی جهت آموزش به قرآن‌آموزان نیاز انسانی خود را جهت تأمین مربی فراهم می‌کند.

افسانه شریف‌زاده، مدیر مؤسسه شهدای بهمنی اهواز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، از شروع ثبت‌نام جهت شرکت در دوره‌های جدید این مؤسسه خبر داد.

وی با اشاره به اینکه ثبت‌نام از ابتدای مردادماه آغاز شده است و تا نیمه نخست شهریورماه ادامه می‌یابد، افزود: در ترم جدید که از مهرماه آغاز خواهد شد دوره‌های ویژه سنین مختلف برگزار خواهد شد. در مهدقرآنی این مؤسسه آموزش به خردسالان به روش احمدرضا محسنی صورت می‌گیرد.

شریف‌زاده با اشاره به اینکه حفظ احادیث کوتاه و سوره‌های کوچک قرآن کریم به خردسالان آموزش داده می‌شود، گفت: در این مؤسسه از حافظان کل قرآن که توسط این مؤسسه تربیت شده‌اند، جهت آموزش به قرآن‌آموزان استفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه 10 مربی در این مؤسسه فعالیت می‌کنند که 8 نفر از آنها حافظ کل قرآن کریم هستند، ادامه داد: همچنین در این موسسه دوره‌های ورزشی، هنری و درسی جهت جذب به فراگیری علوم قرآنی برگزار می‌شود.

مدیر مؤسسه قرآنی شهدای بهمنی اهواز یادآور شد: این مؤسسه دوره‌های خود را ویژه بانوان برگزار می‌کند و پسران مقطع ابتدایی نیز می‌توانند در دوره‌های ویژه مقطع ابتدایی شرکت کنند.

captcha