کد خبر: 3524499
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۳
حنان مطرح کرد:

حضور 1000 شخصیت فرهنگی، هنری و سینمایی در هفته فرهنگی لرستان

گروه هنر: مدیرکل ارشاد لرستان با اشاره به ارسال و مخابره قریب به 100 خبر از هفته فرهنگی لرستان، گفت: هزار شخصیت برجسته از جمله شخصیت‌های فرهنگی، هنری و سینمایی در این همایش حضور داشتند و قطعاً لرستان در مسائل فرهنگی می‌تواند به‌عنوان الگویی برای سایر استان‌ها مطرح شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، حجت‌الاسلام حمیدرضا حنان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان در همایش فرمانداران استان لرستان که عصر یکشنبه، 31 مردادماه در استانداری لرستان برگزار شد، با بیان این‌که رویکرد فرهنگی استاندار لرستان کمتر از رویکرد عمرانی وی نیست، گفت: هفته فرهنگی ایده استاندار لرستان بوده که با موفقیت به انجام رسید.
وی با اشاره به این‌که همه در این رویداد نقش بسیار مهمی ایفا کردند، تصریح کرد: فرهنگ اقتصادی شامل بخش‌های مختلفی از جمله بخش فرهنگی و هنری بود و البته همایشی که در نوع خود بی‌نظیر بود.
حنان اضافه کرد: هزار شخصیت برجسته ازجمله شخصیت‌های فرهنگی، هنری و سینمایی در این همایش حضور داشتند و قطعاً لرستان در مسائل فرهنگی می‌تواند به‌عنوان الگویی برای سایر استان‌ها مطرح شود.
وی با اشاره به این‌که 50 اثر در نگارخانه بوستان گفتگو به نمایش گذاشته شد، بیان کرد: همچنین در مجموعه فرهنگی ارسباران تمام فیلم‌هایی که طی چندسال اخیر توسط کارگردانان برجسته لرستانی ساخته شده بود اکران شدند، همچنین نقد فیلم و تجلیل از هنرمندان از دیگر برنامه‌ها در این مجموعه بود.
حنان با بیان این‌که 50 خبرنگار کار مخابره اخبار هفته فرهنگی اقتصادی را برعهده داشتند که کاری ارزشمند بوده است، یادآور شد: اصحاب رسانه قریب به 100 خبر از این هفته ارسال و مخابره کردند. در این رویداد نشست تخصصی کتاب و رسانه و هنر نیز برگزار شد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی با انتقاد از اینکه متاسفانه برخی سایت‌ها که مجوز ندارند دست به برخی بداخلاقی‌ها زدند که جای تاسف دارد، بیان کرد: کل هزینه هفته فرهنگی و اقتصادی لرستان زیاد نبوده و ما می‌دانیم افرادی هستند که به‌صورت سازمان یافته دولت را تخریب می‌کنند.
captcha