کد خبر: 3525193
تاریخ انتشار : ۰۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۷

برگزاری آزمون طرح «آیه‌های همدلی؛ حفظ و مفاهیم سوره حجرات» در کردستان

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان کردستان از برگزاری آزمون شفاهی طرح «آیه‌های همدلی؛ حفظ و مفاهیم سوره مبارکه حجرات» امروز، سوم شهریورماه در مسجد جامع سنندج خبر داد.

ژاله حیدری‌مقدم، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان کردستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، با اشاره به ابلاغ طرح «آیه‌های همدلی؛ حفظ و مفاهیم سوره مبارکه حجرات»، اظهار کرد: این طرح طی ایام تابستان سال جاری در سطح 17 مؤسسه قرآنی وابسته اداره تبلیغات اسلامی و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان برگزار ‌شد.

وی با اشاره به اینکه این طرح در سطح شش شهرستان استان برگزار شد، افزود: طرح «آیه‌های همدلی؛ حفظ و مفاهیم سوره مبارکه حجرات» در سطح شهرستان‌های سنندج، قروه، کامیاران، دهگلان، بیجار و دلبران اجرا شد.

مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان کردستان با اشاره به مدت اجرای این طرح عنوان کرد: این طرح به مدت یک و ماه و نیم در سطح مؤسسات قرآنی نورالمبین، راهیان نور، تسنیم گلان، نرجس خاتون، مؤسسه جواد الائمه، مرصادالساجدین، تعلیم‌الذکر الحکیم، خانه حفظ قرآن آبیدر، ایمان، آوای شیرین کوثر، معراج خاتم، دارالنوار، دارالاشراق، تمدن و یاسین کردستان برگزار شد.

وی با اعلام اینکه 400 نفر در آزمون شفاهی این طرح شرکت می‌کنند،  بیان کرد: این طرح با هدف حفظ و آشنایی با معارف اخلاقی سوره حجرات در راستای فرمایش مقام معظم رهبری در جهت نیل به سبک زندگی دینی و قرآنی اجرا شده است.

حیدری‌مقدم با اشاره به  برگزاری آزمون کتبی این دوره در روز جمعه، پنجم شهریورماه عنوان کرد: برای پذیرفته شدگان در این آزمون‌ها گواهی پایان دوره صادر می‌شود.

وی با اشاره به اینکه این طرح برای دو رده سنی برگزار می‌شود،عنوان کرد: طرح آموزشی حفظ و مفاهیم سوره حجرات ویژه گروه مخاطبان ۷ تا ۱۳ سال و ۱۳ به بالا است که مورد استقبال جوانان و نوجوانان استان قرار گیرد.

مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان کردستان با اشاره به اینکه شکل اجرای دوره نیز به صورت حضوری است، بیان کرد: محل تشکیل دوره‌ها در مؤسسات قرآنی است و مجری این طرح نیز اتحادیه‌های استانی از طریق مؤسسات قرآنی با همکاری اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان برپا می‌شود.

وی با اشاره به اینکه منبع آموزشی تفسیر سوره حجرات به اختیار مربیان گذاشته شده است، اعلام کرد: اولویت منبع با تفسیر سوره حجرات حجت‌الاسلام قرائتی است فایل پی‌دی‌اف آن در تارنمای اتحادیه مؤسسات قرآنی کشور قرار گرفت.

وی در پایان یادآور شد: آزمون پایانی این طرح نیز توسط مؤسسات مجری با نظارت اتحادیه‌های استانی برگزار شد و آزمون کتبی در دو بخش مفاهیم و حفظ با سؤالات چهار گزینه‌ای صورت می‌گیرد.

captcha