کد خبر: 3526407
تاریخ انتشار : ۰۸ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۷:۵۶

فردا؛ آغاز مسابقات سراسری قرآن کرمانشاه

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه گفت: با حضور 210 متسابق سی و نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم از فردا، 9 شهریور در کرمانشاه آغاز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، امروز دوشنبه، 8 شهریورماه نشست خبری سی و نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در کرمانشاه برگزار شد.
در این نشست حجت‌الاسلام آیت عباسیان، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه گفت: مرحله کشوری این دوره از مسابقات قرآن کریم امسال در استان گیلان شهر رشت در آبان‌ماه سال‌ جاری برگزار می‌شود.
وی افزود: برگزاری این مسابقات در رشته‌های حفظ، ترتیل و مفاهیم و در سه مرحله شهرستانی، استانی و کشوری خواهد بود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه اظهار کرد: این مسابقات با حضور 1900 نفر در استان برگزار شد که از این تعداد 210 نفر به مرحله استانی راه یافتند که 12 نفر به مرحله کشوری راه می‌یابند.
حجت‌الاسلام عباسیان گفت: سقف امتیازات در این مرحله از مسابقات متفاوت است زیرا برخی از رشته‌ها مانند حفظ جزء 5 و 10 مرحله کشوری ندارد.
وی به‌ حضور کاروان‌های قرآنی شهرهای مختلف و برپایی نمایشگاه قرآن نیز به‌عنوان برنامه‌های جنبی در نظر گرفته شده در مسابقات قرآن کرمانشاه اشاره کرد.
یادآور می‌شود، آیت‌الله علما، نماینده ولی فقیه در استان سخنران ویژه اختتامیه سی و نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن است.
captcha