کد خبر: 3527209
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۶:۱۷
حسینی:

حاکمیت آمریکا، دشمنی با انقلاب اسلامی و اسلام است

گروه سیاسی: امام جمعه سیرجان گفت: حاکمیت آمریکا، دشمنی با انقلاب اسلامی و اسلام است و دشمنی شان با ملت ایران و هر ملت عدالت‌خواه و حق جویی ثابت شده است، لذا آمادگی دفاعی نظام اسلامی ضروری است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، حجت‌الاسلام سید محمود حسینی، امام جمعه سیرجان در خطبه‌های نماز جمعه این هفته سیرجان گفت: توقع مردم از نمایندگان مجلس که رای خود را از آنان گرفتند، نظارت بر امور و تصمیم‌گیری‌ براساس منافع آنها است.
وی نظارت فنی و دقیق در عملکرد وزرا به ویژه قراردادهای نفتی و امور فرهنگی را از نماینده‌های مجلس خواستار شد و افزود: نظارت‌ها در هر زمینه اگر دقیق و فنی باشند از تخلف جلوگیری می‌کند و مسیر انحراف و کج‌روی را می‌بندد و دستگاه‌ها به وظیفه قانونی خود عمل می‌کنند.
حجت‌الاسلام حسینی با اشاره به فرمایشات رهبری در موارد مختلف مبنی بر آمادگی و افزایش توان دفاعی کشور گفت: در منطقه و جهانی که کشتار، ظلم، جور و ستم بیداد می‌کند و ستمگران اهل تجاوز و بی‌حرمتی هستند، آمادگی و اقتدار در دفاع نیز باید روز به روز افزایش داشته باشد.
امام جمعه سیرجان افزود: حاکمیت آمریکا، دشمنی با انقلاب اسلامی و اسلام است و دشمنی شان با ملت ایران و هر ملت عدالت‌خواه و حق جویی ثابت شده است، لذا آمادگی دفاعی نظام اسلامی ضروری است، گرچه ما بر این اصل پایبندیم که ایران اسلامی اهل تجاوز، جنگ و ظلم نیست، اما آمادگی برای دفاع را همیشه داریم.
وی پیروزی‌های اخیر ارتش و ملت سوریه در جنگ با تروریست‌ها را ستود و ورود 3 هزار نیرو از کشور ترکیه به مرز سوریه و مناطق آزاد شده با تحت عنوان ارتش آزاد را محکوم کرد.
حجت‌الاسلام حسینی افزود: این حرکت مقابله با ملت سوریه و با طراحی آمریکا است، کشورهای منطقه از هر اقدامی که به تروریست‌ها قدرت می‌بخشید جلوگیری کنند و اجازه ندهند، تروریست‌هایی که در آستانه نابودی قرار گرفتند با سیاست‌های آمریکایی زنده شوند.
وی اقتدار اقتصادی را در گرو اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و گفت: استقلال و خودکفایی کشور دشمن را شکست می‌دهد، تولید داخلی باید خوب و با کیفیت باشد که بر عهده مسئولان و تولیدکنندگان است، اما استقبال مردم هم از تولید داخل شاکله و اصل کار در اقتصاد مقاومتی است.
حجت‌الاسلام حسینی با قدردانی از مسئولان در افتتاح طرح‌های هفته دولت در سیرجان از افتتاح پل محور سیرجان به محور شهربابک و جاده تهران تشکر کرد و گفت: با نبود این پل محور پرترافیک همه ایام حوادث و تلفات داشت که امروز این حوادث به صفر می‌رسد.
وی به کشتار زائران خانه خدا در سال 66 توسط آل‌سعود و سال 94 توسط وهابیت و آل‌سعود پرداخت و اظهارکرد: برائت از مشرکان و کفار، وظیفه دینی مسلمانان است و امروز از کشورهای اسلامی و مسئولان دولت و مجلس خودمان می‌خواهیم در احقاق حقوق شهدای حوادث مراسم حج در سال گذشته و سال 66 اقدام و خسارت لازم را از طریق قانونی دریافت کنند.
امام جمعه سیرجان به مناسبت‌های مختلف از جمله سالروز ازدواج امام علی(ع) با حضرت زهرا(س) اشاره و بر سنت ازدواج آسان برای جوانان تأکید کرد و گفت: ازدواج جوانان اولویت تلاش برای داشتن جامعه سالم و پویا است، لذا همه اعم از والدین، مسئولان و سرمایه‌داران باید همت کنند و مشکلات مسکن و اشتغال جوانان به همراه سنت ازدواج آسان و کم هزینه را دنبال کنند تا به نتیجه مطلوب در احیای دستورات دینی خود در این زمینه باشیم.

captcha