کد خبر: 3527624
تاریخ انتشار : ۱۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۲

حضور 500 نفر در سی و پنجمین دوره مسابقات قرآن سپاه

گروه فعالیت‌های قرآنی: سی و پنجمین دوره مسابقات قرآن نیروی زمینی سپاه روز چهارشنبه، 17 شهریورماه با حضور 500 شرکت‌کننده آغاز شده و روز پنج‌شنبه نیز پایان می‌یابد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، سی و پنجمین دوره مسابقات قرآن نیروی زمینی سپاه روز چهارشنبه 17 شهریورماه و با حضور سربازان و نیروهای شاغل در نیروی زمینی سپاه برگزار می‌شود و تا صبح روز پنج‌شنبه ادامه خواهد داشت.
بر همین اساس در این مسابقات شرکت‌کنندگان در رشته‌های قرائت تحقیق و ترتیل، مفاهیم، اذان، حفظ سه جزء، پنج جزء، 10 جزء، 15 جزء و حفظ کل قرآن کریم به رقابت خواهند پرداخت. همچنین نفرات برتر این مسابقات به مرحله کشوری مسابقات سراسری قرآن کل نیروهای سپاه راه می‌یابند.
همچنی درکناراین مسابقات ششمین دوره مسابقات قرآن خانواده‌های نیروهای شاغل در سپاه نیز برگزار می‌شود. مجموع شرکت‌کنندگان در این دو رقابت قرآنی بیش از 500 نفر است. از جمله داوران این مسابقات می‌‌توان به اساتیدی همچون حمیدرضا احمدی‌وفا، حبیب مهکام و حسن رضائیان اشاره کرد.
مراسم افتتاحیه این مسابقات ساعت هشت صبح روز چهارشنبه، 17 شهریورماه در مجتمع فرهنگی غدیر واقع در خیابان تختی میدان شهید باکری و با حضور جمعی از مسئولان نیروی زمینی سپاه برگزار می‌شود.
همچنین مراسم اختتامیه این مسابقات نیز بعد از مشخص شدن نفرات برتر رشته‌های مختلف صبح روز پنج‌شنبه، 18 شهریورماه برگزار خواهد شد.
captcha