کد خبر: 3528176
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۳

رقابت 400 دانشجو در مسابقات قرآن وزارت علوم به میزبانی دانشگاه سیستان و بلوچستان

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سیستان و بلوچستان گفت: مرحله کشوری سی و یکمین جشنواره سراسری قرآن و عترت وزارت علوم با شرکت 400 دانشجوی نخبه قرآنی چهارشنبه، 17 شهریور به میزبانی دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار می‌شود.

عبدالحمید بحرپیما، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سیستان و بلوچستان در گفت‌‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، گفت: مرحله کشوری سی و یکمین جشنواره سراسری قرآن و عترت با شرکت 400 دانشجوی نخبه قرآنی چهارشنبه، 17 شهریور به میزبانی دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار می‌شود.
وی بیان کرد: جشنواره سراسری قرآن و عترت از برنامه‌های دیرپایی است که در حوزه ترویج آموزه‌های دینی در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مورد اهتمام متصدیان امور فرهنگی بوده و هست که تا بحال سی دوره از آن برگزار و افتخار میزبانی سی و یکمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور به دانشگاه سیستان و بلوچستان اعطا شده است.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سیستان و بلوچستان افزود: هدف از برگزاری این جشنواره ارتقای سطح فرهنگ قرآنی و اعتلای اخلاق دینی در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور، ایجاد انس و الفت بیش از پیش دانشجویان با قرآن، تقویت و توسعه فضای معنوی، ارج‌گذاری به فعالیت‌های قرآنی و شناسایی و معرفی استعدادهای برجسته است.
وی با بیان اینکه قرآن محور وحدت مسلمانان جهان است، اظهار کرد: زاهدان، شهر حافظان قرآن و پایتخت وحدت اسلامی است و برگزاری جشنواره‌های قرآنی در این شهرستان می‌تواند اتحاد اسلامی و وفاق ملی را بیش از پیش تقویت کند.
بحرپیما ادامه داد: این جشنواره در شش بخش کتبی، شفاهی، پژوهشی، ادبی، هنری و فناوری و 36 رشته از جمله حفظ، تلاوت ترتیل و تحقیق، دعا و اذان، حفظ موضوعی قرآن، ترجمه و تفسیر، احکام، آشنایی با سیره اهل بیت(ع)، خوشنویسی، نقاشی، عکس، طراحی پوستر، شعر و داستان‌نویسی، مقاله‌نویسی، تلخیص کتاب، تولید نرم‌افزار و وبلاگ‌نویسی برگزار می‌شود.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سیستان و بلوچستان عنوان کرد: تعداد آثاری که به دست ما رسیده در بخش شفاهی شامل 325 اثر، پژوهشی 88 اثر، ادبی81 اثر، هنری143 و در بخش فناوری هم 37 اثر است.
وی افزود: در بخش کتبی 139 نفر شرکت‌کننده داریم که 57 نفر آقا و 82 نفر بانو هستند و در بخش شفاهی نیز 169 قاری شامل 86 بانو و 83 آقا شرکت می‌کنند که مجموع برندگان این بخش و برندگانی که آثارشان داوری شده است در روز اختتامیه تجلیل می‌شوند.
بحرپیما در پایان بیان کرد: از عموم علاقه‌مندان به قرآن و عترت دعوت می‌کنیم تا در مراسم افتتاحیه این جشنواره که صبح چهارشنبه در تالار فردوسی دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار می‌شود، حضور پیدا کنند.
captcha