کد خبر: 3528565
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۱
آیت‌الله صدیقی خواستار شد:

سفره امیرالمومنین(ع) را برای غیرمسجدی‌ها باز کنید

گروه جامعه: دبیرکل بنیاد بین‌المللی غدیر در جمع دبیران اجرایی این بنیاد با تأکید بر اینکه باید برای علی(ع) از آبرویتان مایه‌بگذارید، گفت: به سراغ همه بروید، فقط به مسجدی‌ها فکر نکنید و سفره امیرالمومنین(ع) را بازتر کنید.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) آیت‌الله صدیقی، دبیرکل بنیاد بین‌المللی غدیر، امروز چهارشنبه 17 شهریور ماه در اجلاس سالانه دبیران اجرایی بنیاد غدیر به تبیین سه غفلت بزرگ که در خصوص معرفی امیرالمومنین(ع) از سوی ما صورت گرفته است، پرداخت و اظهار کرد: ترویج ولایت علی(ع) و مطرح کردن غدیر طرح توحید و دین است. علی(ع) الگوی خضوع در برابر خدا و عشق و پرستش به معبود متعال و خلوت با حق است.

دعاهای حضرت علی(ع) را دست کم نگیریم

وی حضرت علی(ع) را ارائه کننده رموز عشق‌بازی با خدا دانست و گفت: دعاهایی که امام فرموده‌اند را دست کم نگیرید. دعا مکتب عرفان، تربیت، اخلاق و توحید است و در میان دعاهای نقل شده برجسته‌ترین دعاها متعلق به امیرالمومنین(ع) است.

صحیفه علویه تألیف مرحوم حاجی نوری را احیا کنیم

آیت‌الله صدیقی با انتقاد شدید از اینکه یکی از ابعاد وجودی حضرت علی(ع) که چندان به آن توجه نکرده‌ایم، بعد عرفانی و مناجاتی حضرت است، گفت: اگر صحیفه علویه که تألیف مرحوم حاجی نوری است را احیا کنیم و مناجات خمس عشر که مضامین دل‌انگیری دارد را ترویج کنیم، کمک خواهند کرد غبار از جان بشویم و آیینه دل را شفاف کنیم. نور الهی در این دعاها منعکس شده است.

وی دعاهای حضرت را جبهه‌ای دانست که فتح‌الفتوح می‌کند و افزود: اما متأسفانه هم خودمان از این دعاها کم استفاده می‌کنیم و هم فرزندانمان را به دعاهای امیرالمومنین نمی‌سپاریم که در این دامن تربیت شوند.

علی نخلستان‌هایی که در آنها عبادت می‌کرد را خود تولید کرده بود

دبیرکل بنیاد بین‌المللی غدیر دومین غفلت ما در خصوص معرفی حضرت (ع) را توجه کم به ابعاد اقتصادی فعالیت‌های ایشان عنوان کرد و گفت: علی(ع) به عنوان عارف و بیداردل در میان نخلستان‌ها مطرح می‌شود اما تولید نخلستان‌های توسط ایشان کم مطرح می‌شود. ما اگر می‌خواهیم الگوی جامعی به دنیا عرضه کنیم که هم در آخرت طلبی هیچ غباری ندارد و هم در عمران دنیا کم نگذاشته است، باید حضرت علی(ع) را معرفی کنیم. دین ما دین رهبانیت نیست دین زندگی است و ما کجا به جز علی الگویی داریم که نشان دهیم هم بعد باطن، عرفان، سوز و مناجاتش و هم بعد اقتصاد، تولید، درآمد و احیای خلاء‌های اقتصادی جامعه آن بی‌بدیل است.

امام جمعه موقت تهران تصریح کرد: در بعد اقتصادی به ویژه اکنون که اقتصاد مقاومتی مطرح است و فقط در گفته‌های حضرت آقا و بخشی از تشکیلات دستگاه‌اجرایی مطرح است و به گفتمان عمومی در نیامده، توجه به ابعاد اقتصادی عملکرد حضرت علی(ع) می‌تواند تأثیر‌گذاری خوبی در جامعه داشته و به گفتمان‌سازی در جامعه کمک کند.

وی ادامه داد: تزریق محبت امیرالمومنین در بعد اقتصاد کمک بزرگی است به پشتیبانی طرح منجی مقام معظم رهبری. اما ما در اینجا هم کم گذاشته‌ایم و باید مسئولان غدیر در خصوص کار و تلاش و مجاهدت‌های حضرت علی(ع) کاری کنند و فرزندان این جامعه و آینده‌سازان را ببرند در وادی عشق علی(ع) تا عاشقانه در جهت احیای سنت و روش امیر المومنین کار و تلاش کنند.

ولایت یک ذهنیت و احساس نیست بلکه نسخه نجات است

آیت‌الله صدیقی در ادامه محوری بودن سیاست در دیانت را سومین مسئله‌ای دانست که باید به شدت مورد توجه قرار گیرد و اظهار کرد: چرا غدیر محور است؟ ما باید بدانیم که ولایت یک ذهنیت و احساس نیست بلکه نسخه نجات است. اگر حکومت اصلاح شود جامعه اصلاح خواهد شد و لذا حکومت در غدیر مهر اعتبار همه دین به حساب آمده است.

وی در جمع‌بندی سخنان خود با تأکید بر اینکه باید ابعاد سیاسی، اقتصادی، تربیتی و ... دعاهای حضرت علی(ع) استخراج و به جوانان ارائه شود، گفت: توقع از پرچمداران غدیر این است که با سعه صدر به سراغ همه بروند. حضرت زهرا(س) شب‌ها بر مرکب حضرت رسول(ص) سوار می‌شدند و به در خانه‌های افرادی می‌رفتند که از نظر اجتماعی در شأن حضرت نبودند اما رفته و از آنها برای پذیرش ولایت علی(ع) دعوت می‌کردند.

برای علی(ع) از آبرویتان مایه‌ بگذارید

آیت‌الله صدیقی ادامه داد: برای علی(ع) از آبرویتان مایه‌ بگذارید. اینکه چه کسی در چه جناح و جبهه‌ای است را فراموش کنید و به سراغ همه بروید. به سراغ اساتیدی بروید که اصلاً مسجد نمی‌آیند و فقط به مسجدی‌ها فکر نکنید و سفره امیرالمومنین(ع) را بازتر کنید.

وی تصریح کرد: دچار روزمرگی شدن کار را با رکود و فرسایش مواجه می‌کند، ابتکار و خلاقیت نیز مال جوانان است پس به سراغ جوانان بروید.

دبیرکل بنیاد بین‌المللی غدیر در پایان سخنانش گفت: تبیین ارتباط غدیر، عاشورا و مهدویت باید صورت گیرد. این سه لازم و ملزوم هم و بیمه کننده ادیان الهی تا زمان قیامت هستند. ما باید غدیر را عاشورایی و عاشورا را غدیری کنیم و هر دو را برای آماده کردن جامعه برای ظهور مورد استفاده قرار دهیم که مبنای هر سه تقویت ولایت فقیه و نظام اسلامی است.

captcha