کد خبر: 3529020
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۰ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۷:۵۱

جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان در زاهدان به کار خود پایان داد

گروه فعالیت‌های قرآنی: سی و یکمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور با تجلیل از برگزیدگان بخش‌ها و رشته‌های مختلف این جشنواره در دانشگاه سیستان و بلوچستان به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرگزاری بین ‌المللی قرآن( ایکنا) از سیستان و بلوچستان، سی و یکمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور با تجلیل از برگزیدگان بخش‌ها و رشته‌های مختلف این جشنواره در دانشگاه سیستان وبلوچستان به کار خود پایان داد.
در این مراسم قاریان امید حسین‌نژاد، نفر اول رشته قرائت این دوره از مسابقات و همچنین استاد حمید شاکرنژاد، قاری ممتاز بین‌المللی و نفر سوم مسابقات بین‌المللی مالزی در سال 1383 به تلاوت آیاتی از کلام الله مجید پرداختند.
حجت‌الاسلام محسن قلندری، مسؤول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه سیستان وبلوچستان در این مراسم اظهار کرد: قرآن راه و رسم زندگی سعادتمندانه را به انسان می‌آموزد و اگر می‌خواهیم آثار انس گرفتن با قرآن را در زندگی ببینیم، باید عمل به آموزه‌های آسمانی آن را وظیفه خود بدانیم.
وی بیان کرد: روایت است که در سه جا، اجازه و رخصتی نیست: اول ادای امانت، خواه از طرف فاجر باشد یا صالح، دوم وفای به عهد، خواه فاجر باشد یا صالح و سوم احسان به والدین، خواه مؤمن باشند یا فاسد.
مسؤول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه سیستان وبلوچستان با بیان اینکه درک مفاهیم قرآن جز با تلاوت و انس گرفتن با آن بدست نمی‌آید، عنوان کرد: اگر انسان در زندگی صداقت و دین داری را سرلوحه خود قرار دهد، همواره موفق خواهد بود.
در این مراسم گروه تواشیح ثامن الحجج، گروه برگزیده رشته تواشیح در این جشنواره از استان یزد به اجرای تواشیح با موضوع مدح پیامبر اکرم(ص) به زبان عربی و فارسی پرداخت و در پایان از برگزیدگان اول تا سوم 36 رشته این جشنواره تجلیل به عمل آمد.
محمد
|
Finland
|
۱۹:۴۳ - ۱۳۹۵/۰۶/۲۰
0
1
واقعا که بعضی از گزارش های ایکنا مضحکه .
به جای ذکر نفرات برتر و داوران و کم و کیف مسابقات , بیانات مسوول دفتر نمایندگی رو گذاشته !!!
بیانات این بنده خدا رو می خوایم چه کار ؟!
ضمنا حاج حمید شاکرنژاد نفر اول مسابقات بین المللی ایران در سال هشتاد و چهار هم هستند .
captcha