کد خبر: 3529049
تاریخ انتشار : ۲۰ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۶:۰۹
منتظری:

فاجعه منا فرصتی برای بصیرت‌افزایی پیرامون جنایات رژیم آل‌سعود باشد

گروه سیاسی: امام جمعه شهربابک گفت: باید حادثه تلخ منا فرصتی برای روشنگری و بصیرت‌افزایی پیرامون جنایات آل سعود و نقشه‌های استکبار در منطقه باشد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، حجت‌الاسلام حسن منتظری، امام جمعه شهربابک 19 شهریورماه در خطبه‌های نماز جمعه شهربابک با تسلیت سالروز شهادت امام محمد باقر(ع) گفت: وجود مبارک و فرخنده امام محمد باقر(ع) مژده‌ای از رسول گرامی اسلام بود که به جابربن عبدالله انصاری فرمود، تو یکی از فرزندان مرا درک خواهی کرد که نام او نام من و شمایلش شمایل من است که علم و دانش را می‌شکافد.
وی با اشاره به پیام مهم رهبر معظم انقلاب اسلامی و بیانات معظم‌له در جمع خانواده‌های شهدای منا افزود: حج باید حج اسلامی و توحیدی و حج ابراهیمی باشد که مظهر عزت، معنویت، وحدت و شکوه امت اسلامی است.
حجت‌الاسلام منتظری با تجلیل از شهدای مظلوم منا عنوان کرد: باید حادثه تلخ منا فرصتی برای روشنگری و بصیرت‌افزایی پیرامون جنایات آل سعود و نقشه‌های استکبار در منطقه باشد.
امام جمعه شهربابک پیوستن ایران به کارگروه اقدام مالی fata حقارت‌آمیز دانست و گفت: این اقدام علاوه بر اهانت به نهادهای مقدسی مثل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، فرصتی را به کشورهای بیگانه می‌دهد که به راحتی به حساب‌های مردم سرک بکشند که آیا این حساب‌ها ربطی به کمک به تروریسم دارد یا نه و این احمقانه‌ترین کاری است که صورت گرفته است.
وی به اهمیت دعا و نیایش اشاره و تأکید کرد: روز عرفه و عید سعید قربان بهترین فرصت برای ارتباط با خدا و تقرب به پروردگار متعال است.
captcha